Tam dükkanı açmayı unuttum açıyım derken...Lenneth demiş ki:İyi geceler millet ^^
bi tane hazırlamıştım yanlışlıkla save etmeyi unutunca gitti üşeniyorum yine yapmayaIntensify demiş ki:Aynen bende onu diyecektim nerde kaldı kızlar![]()
Aynı şekil devam o zamanDuygusuzz demiş ki:bi tane hazırlamıştım yanlışlıkla save etmeyi unutunca gitti üşeniyorum yine yapmayaIntensify demiş ki:Aynen bende onu diyecektim nerde kaldı kızlar![]()
![]()
İyi gecelerDuygusuzz demiş ki:Neyse uykum geldi yatim ben herkese iyi geceler![]()
Hoşgeldin.Uprising demiş ki:hi all
Geçmiş olsun :( Ne yiyodun ?Phantoso demiş ki:Gece gece yemek yiyeyim dedim kendi dişim kırıldı :(
Çürük olabilir banada oldu bir doktora görün :(Phantoso demiş ki:Çorba içiyordum eppeği ağızıma attım ve çıt diye bir ses geldi :(
Doktora gideceğimde kafadan 3 diş gitti acaba oralara ne yapabilir. Anneme sorduğumda oraya böyle kancalı diş yaparlar dedi ve dünyam yıkıldı.Intensify demiş ki:Çürük olabilir banada oldu bir doktora görün :(Phantoso demiş ki:Çorba içiyordum eppeği ağızıma attım ve çıt diye bir ses geldi :(