ben kaldım hayatım güzelleştiLenneth demiş ki:Yarın bir sınava gireceğim, eğer sınavdan geçersem sınıfı geçeceğim. Sınavdan kalırsam, sınıf tekrarı yapacağım. Ve ben hala bunun başındayım. Neden?
ben kaldım hayatım güzelleştiLenneth demiş ki:Yarın bir sınava gireceğim, eğer sınavdan geçersem sınıfı geçeceğim. Sınavdan kalırsam, sınıf tekrarı yapacağım. Ve ben hala bunun başındayım. Neden?
Ne yalan söyleyeyim sırf okul bitmesin diye kalmayı dahi düşünüyorumDuygusuzz demiş ki:bende keşke sınıfta kalaydım okul bitti sıkılıyorum
yeni çıtırlarda düşer mis gibi hiç kimsede tanımaz yeni başlangıç yaparsın verimli bi sene olurLenneth demiş ki:Ne yalan söyleyeyim sırf okul bitmesin diye kalmayı dahi düşünüyorumDuygusuzz demiş ki:bende keşke sınıfta kalaydım okul bitti sıkılıyorum![]()
Biraz daha tahrik edersen sabah kalkıp sınava gitmeyeceğim.Duygusuzz demiş ki:yeni çıtırlarda düşer mis gibi hiç kimsede tanımaz yeni başlangıç yaparsın verimli bi sene olurLenneth demiş ki:Ne yalan söyleyeyim sırf okul bitmesin diye kalmayı dahi düşünüyorumDuygusuzz demiş ki:bende keşke sınıfta kalaydım okul bitti sıkılıyorum![]()
![]()
![]()
aynısı başıma geldi daha tecrübeli olduğun için kızlara daha yakın olabiliyorsun 0 ilişkilerdeDuygusuzz demiş ki:yeni çıtırlarda düşer mis gibi hiç kimsede tanımaz yeni başlangıç yaparsın verimli bi sene olurLenneth demiş ki:Ne yalan söyleyeyim sırf okul bitmesin diye kalmayı dahi düşünüyorumDuygusuzz demiş ki:bende keşke sınıfta kalaydım okul bitti sıkılıyorum![]()
![]()
![]()
Et et sonra affet yok öylesarkoLata demiş ki:iyi geceler beyler aktif başlıkların içine ettigim için beni affedin tekrar iyi geceler![]()