Hoşgeldin bro ^^Ne kadar ölü burasıLenneth demiş ki:Selam
Herkes loldeIntensify demiş ki:Hoşgeldin bro ^^Ne kadar ölü burasıLenneth demiş ki:Selam![]()
Bu lol nasıl bir oyunLenneth demiş ki:Herkes loldeIntensify demiş ki:Hoşgeldin bro ^^Ne kadar ölü burasıLenneth demiş ki:Selam![]()
![]()
herkez değil beaLenneth demiş ki:Herkes loldeIntensify demiş ki:Hoşgeldin bro ^^Ne kadar ölü burasıLenneth demiş ki:Selam![]()
![]()
Her oyunda o oyun için itemler alıp karşı takımın Tower ları kırarak kazanmaya çalışıyorsun , her oyun için başlamadan önce herolarını seçebiliyorsun , Sro gibi tek karakter degil yani vb... eglenceli araştırmanı tavsiye ederimBu lol nasıl bir oyunAraştırmadım pek sro tarzı birşey mi ?
Dota tarzı birşey o zamanToxic demiş ki:Her oyunda o oyun için itemler alıp karşı takımın Tower ları kırarak kazanmaya çalışıyorsun , her oyun için başlamadan önce herolarını seçebiliyorsun , Sro gibi tek karakter degil yani vb... eglenceli araştırmanı tavsiye ederimBu lol nasıl bir oyunAraştırmadım pek sro tarzı birşey mi ?
![]()
Hayırdır korsan üyextollgax demiş ki:yazmaya bile korkuyorum artık o.O
Sübliminalxtollgax demiş ki:daha nolsun görmedin mi tiny"pic" naptı bana
Intensify demiş ki:Sübliminalxtollgax demiş ki:daha nolsun görmedin mi tiny"pic" naptı banaAma şaka maka birşeyler var harbiden
![]()
Eyvallah.Güzel birşeye benziyor.Sabah düzgün kafayla bakarım.Toxic demiş ki:Intensify demiş ki:Sübliminalxtollgax demiş ki:daha nolsun görmedin mi tiny"pic" naptı banaAma şaka maka birşeyler var harbiden
![]()