@mrfluu hahaha 

![]() |
iyilik sağlık sen nassın hacı emmiIntensify demiş ki:Herkese selam ^^.Nasılsınız?
Ve aleyküm selam. Bu arada Lana Del Rey görüyorum oooooooooooooooooooooyşDuygusuzz demiş ki:herkese selam
hastasıyızzzzzAphrodite demiş ki:Ve aleyküm selam. Bu arada Lana Del Rey görüyorum oooooooooooooooooooooyşDuygusuzz demiş ki:herkese selam![]()
![]()
Buluu cins, vayt şört. valkıd intı dı rum yu nov yu. Gaçırım mutfakta yemek yaparken şarkı söyletcem ona tek dileğimDuygusuzz demiş ki:hastasıyızzzzzAphrodite demiş ki:Ve aleyküm selam. Bu arada Lana Del Rey görüyorum oooooooooooooooooooooyşDuygusuzz demiş ki:herkese selam![]()
![]()
![]()
![]()
Aklımı okudun resmenAphrodite demiş ki:Buluu cins, vayt şört. valkıd intı dı rum yu nov yu. Gaçırım mutfakta yemek yaparken şarkı söyletcem ona tek dileğim![]()
Tamam jelatinede sararız hiç bişey olmaz biz ölene kadar öyle kalırAphrodite demiş ki:@Duygusuzz
plan yapıp birlikte kaçıralım. bide buzdolabına koyarız arada bozulmaz![]()
asHermaphros demiş ki:Selamun aleyküm.
as mübarekHermaphros demiş ki:Selamun aleyküm.
Helikopterin anahtarını bulamadım yarın planı uygularız artıkDuygusuzz demiş ki:Tamam jelatinede sararız hiç bişey olmaz biz ölene kadar öyle kalır
Ooooo frenleri tutuyosa yardır cemşitDuygusuzz demiş ki:Helikopteri boşver bende jet var mazotu doldurdum gidip alırız al de alalım![]()
frenler bozuk ya çakılarak durabiliyorum ancak fazla bişey yakmıyor 10 lira koy 100000 km götürürAphrodite demiş ki:Ooooo frenleri tutuyosa yardır cemşitDuygusuzz demiş ki:Helikopteri boşver bende jet var mazotu doldurdum gidip alırız al de alalım![]()
. Çok yakmıyo dime la pahalıya patmalasın