eyvallah etkinimsweetCHIEF demiş ki:exl aski bu olsa gerek ozaman, gecmis olsun kardesim dikkat etIntensify demiş ki:Motorla kaza yaptım.Kenar şeritte gidiyordum.Öküzün biri üstüme çıkacak gibi yanıma yanaştı ben de dengeyi kaybettim.Kaldırıma çarptım en son kaldırıma uçtum.Bacağım felç durumda kol hafif gidik durumda.![]()
Aleyküm hiLenneth demiş ki:Hi guys
plaka ver gidip halledelimIntensify demiş ki:Motorla kaza yaptım.Kenar şeritte gidiyordum.Öküzün biri üstüme çıkacak gibi yanıma yanaştı ben de dengeyi kaybettim.Kaldırıma çarptım en son kaldırıma uçtum.Bacağım felç durumda kol hafif gidik durumda.
Eyvallah broDuygusuzz demiş ki:plaka ver gidip halledelimIntensify demiş ki:Motorla kaza yaptım.Kenar şeritte gidiyordum.Öküzün biri üstüme çıkacak gibi yanıma yanaştı ben de dengeyi kaybettim.Kaldırıma çarptım en son kaldırıma uçtum.Bacağım felç durumda kol hafif gidik durumda.![]()
ps:geçmiş olsun bro
Dur kaldırıma düşerken bir plakasına bakayımde sitedeki çocuklar aşşağı alır diye düşünmeyi unutmuş.Duygusuzz demiş ki:plaka ver gidip halledelimIntensify demiş ki:Motorla kaza yaptım.Kenar şeritte gidiyordum.Öküzün biri üstüme çıkacak gibi yanıma yanaştı ben de dengeyi kaybettim.Kaldırıma çarptım en son kaldırıma uçtum.Bacağım felç durumda kol hafif gidik durumda.![]()
ps:geçmiş olsun bro
oy loo plakaya gerek yok çeteyiz biz her yerde gözümüz var onun dikiz aynasını söküp sana getiricez mübarek sabretIntensify demiş ki:Motorla kaza yaptım.Kenar şeritte gidiyordum.Öküzün biri üstüme çıkacak gibi yanıma yanaştı ben de dengeyi kaybettim.Kaldırıma çarptım en son kaldırıma uçtum.Bacağım felç durumda kol hafif gidik durumda.
kımon en dens vit misweetCHIEF demiş ki:ahahah ilk olarak maytap geciyosunuz sonra gecmis olsun, seviyorum le kerettalar
Aphrodite demiş ki:kımon en dens vit misweetCHIEF demiş ki:ahahah ilk olarak maytap geciyosunuz sonra gecmis olsun, seviyorum le kerettalar
![]()