şimdi Dampyre ile birlikte Neptunede açtık.. Cool Cool
![]() |
ben yarın 100 silk alıcam + botta var..şimdilik yeter.. extraokk daha sonra 350 silk daha çekerim..tamamdır..MeLiK demiş ki:iyi bakalım server yeni erken basladınız silk felan varmı bari![]()
abi bende saat sabahın 4'ünde mi ne yattım Global Oldum..Performans arttı galiba..extraloob demiş ki:fena sızmışım bu gece devam![]()
GodOfWar demiş ki:abi bende saat sabahın 4'ünde mi ne yattım Global Oldum..Performans arttı galiba..extraloob demiş ki:fena sızmışım bu gece devam![]()
![]()
Gece Kuşları sabah kuşlarına döndü..extraloob demiş ki:olur olur bu gece de uzun olur artık extrabeer
aklımda halen bira var şimdi içsem mi bir tane bilemiyorum ki canım çekiyor![]()
abim yawaş sabah sabah gece sen bize lağzımsınextraloob demiş ki:olur olur bu gece de uzun olur artık extrabeer
aklımda halen bira var şimdi içsem mi bir tane bilemiyorum ki canım çekiyor![]()
ah evde kimse olmucaktiki bede açaydım biramı extrabeerGodOfWar demiş ki:Gece Kuşları sabah kuşlarına döndü..extraloob demiş ki:olur olur bu gece de uzun olur artık extrabeer
![]()