Sitemiz içinde dua et bakalım.MooNLiFe demiş ki:dua ezberliyoruz kuran kursu var...
Benim mi Titus'unmuMooNLiFe demiş ki:avatar süper![]()
Seninkide güzelde ondan sormuştumTitus Pullo demiş ki:senin senin...
gel ercanım. Bizim burada ki fasıla gidelim. Rakı+balık yiyelim. Taze taze deniz kıyısında^^BaTTeRST demiş ki:karnım aç bana bişeler ısmarlıcak varmı![]()
Ekmek arası Gevrek uyarmı hacımBaTTeRST demiş ki:karnım aç bana bişeler ısmarlıcak varmı![]()
Üniversite için Dışarı bi yere gidersem kesin 1-2 ev arkadaşı bulurum Yanlız Kalmam.Titus Pullo demiş ki:cihan hele bi git üniversiteye, sonra 1 yıl boyunca yanlız yaşa, tabii arada çıkar gezersin vs...vs.. de görürüm o zaman ben seni yanlız nasıl bir duygu. Pc'de olsa Tv'de olsa illaki canın sıkılacak kafaları yiyeceğin vakit gelecek... Şahit oldum böyle olaylara
^^[GeCe KuşLaRı fuN CLuB]^^ 'da Bir bayan üyemizin bulunabilecigini Hiç sanmıyordum ^^sevimli_angel demiş ki:85. üye olabilir miyim![]()
konu neRespect demiş ki:^^[GeCe KuşLaRı fuN CLuB]^^ 'da Bir bayan üyemizin bulunabilecigini Hiç sanmıyordum ^^sevimli_angel demiş ki:85. üye olabilir miyim![]()
Hoşgeldiniz Bizde Aldık elimize çekirdekleri Az laflıyorduk Katılmak isterseniz Buyrun![]()
Çekirdekleri yere Atmayın, tabaklara lütfenn![]()
hımm... doydun muBaTTeRST demiş ki:benim açlık sorunum ve cihanın üni hayalleri![]()
1.Si O aç Doymazsevimli_angel demiş ki:hımm... doydun muBaTTeRST demiş ki:benim açlık sorunum ve cihanın üni hayalleri![]()
cihan puan kaç