hmzsnmz demiş ki:Tarih :4 Eylül 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 22000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 22000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
hmzsnmz demiş ki:Tarih :4 Eylül 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 22000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 22000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Hayır'lı olsun desene lem tosbaa sende mi lügatinden çıkaranlardansın yoksaMinotoche demiş ki:EVET! işte bu EVET!
kaç k konun oldu?
Sayışkanlığın epey kuvvetliymiş hödükAbsence demiş ki:Saydım hamza 21k boş post atmış zaten düzeltilmesini istiyorum
Sözlük patlamış hödük ne işhmzsnmz demiş ki:Sayışkanlığın epey kuvvetliymiş hödükAbsence demiş ki:Saydım hamza 21k boş post atmış zaten düzeltilmesini istiyorum
Avenger demiş ki:Omg 22k gratz bro
Gelin abi patlamasın madem istek arzuyla yazın ^^Absence demiş ki:Sözlük patlamış hödük ne işhmzsnmz demiş ki:Sayışkanlığın epey kuvvetliymiş hödükAbsence demiş ki:Saydım hamza 21k boş post atmış zaten düzeltilmesini istiyorum
ahahahahhahaLimanerg demiş ki:Kaç beygir motor var abi
asjahasfsafjklasfjsaf bu 1k daha yavaş oldu la diğerlerine nazaranLimanerg demiş ki:Kaç beygir motor var abi
CherryBrandy demiş ki:wo wo wo TÜrkler uçuyor (olmadı bu tamam anladık sustum ben )
dizel la , az yakar çok kaçarFahmlugat demiş ki:ahahahahhahaLimanerg demiş ki:Kaç beygir motor var abi
Beygirini bilemicemde turbo kullandığı kesin
Eyvallah gözümAvasin demiş ki:Hayırlı olsun bromance
hmzsnmz demiş ki:Tarih :29 Ekim 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 23000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 23000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Local de basarılarhmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Tarih :29 Ekim 2010
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 23000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 23000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.