ehe topic müthiş gerçekten.
Vay vay vay ^^ teşekkürlerCaprice demiş ki:Hayırlı olsun hamzacım nice 24k lara inşallah..
Rowdy demiş ki:ehe topic müthiş gerçekten.
kısmetGuathema demiş ki:reis peşindeyim 50k da buluşuruz
Tek fark spor haberi açmıyorum yoksa hep buradayım ben ^^Limanerg demiş ki:Blogunu açtın buralara uğramıyorsun
Ooooo hacım sen uğrarmıydın ya buralara hoşgeldinCaN_KsK demiş ki:hamza yapmışsın hacım 25k seni görmeye geldim kıymetimi bil :)
Ooo Can'ım hoşgeldin sefalar getirdinCaN_KsK demiş ki:hamza yapmışsın hacım 25k seni görmeye geldim kıymetimi bil :)
hmzsnmz demiş ki:Tarih :22 Şubat 2011
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 25000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 25000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
bende 1 k yı yeni atlattım hayırlı olsun hacım.hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:Tarih :22 Şubat 2011
Evet arkadaşlar bugün bu saat itibariyle sitede 25000.postumu birkaç dakika önce atmış bulunmaktayım.
Paylaşımlı , paylaşımsız , 25000 postu geride bıraktım .Herkese nasip olması dileğiyle.
Hakikaten hacım, burda olmuş olsaydın min 20kyı vurmuştunCaN_KsK demiş ki:hava yapma bro yıl oldu burda yokum 6 k ya yaklaşık postum var (:
Ben de ban yememiş olsaydım 15-20 yapardım ahahaLenneth demiş ki:Hakikaten hacım, burda olmuş olsaydın min 20kyı vurmuştunCaN_KsK demiş ki:hava yapma bro yıl oldu burda yokum 6 k ya yaklaşık postum var (:
CaN_KsK demiş ki:hava yapma bro yıl oldu burda yokum 6 k ya yaklaşık postum var (: