Genel AF Çıksın mı ?

• Evet

Votes: 184 52,4%
  • Hayır

Votes: 167 47,6%

• Total voters
    351
Morwena demiş ki:
yane hani hiç bilmiyosanız girin virüstotal.com a ordan dosyayı tarattırın 10 dk da ...
bizim derdımız bu keyloggerın bilgisayarımıza girip girmemesi değil...bizim derdimiz bunu yayınlayan üyelerimizin olması... detective

ben af çıkmasına karşıyım böyle iyiyiz hatta hızlı bi ban artışı talep ediyorum çok fazla velet var sitede 1 soru sormak için 10 topic açıyorlar fln bence asıl banlamalara tam hız vermeliyiz af çıkarsa site batar artık iyice :lolmuch:

Morwena

Buralıyım
sende abartmışın kanka :lol: velet var tmm da onlarıda atamayız ki demi :lolmuch:

extraloob kesınlıkle cıksın adamlar yenı uyelık alamıyor nedense lutfen ahcım cıksın

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
oylama güzel gidiyor katılımcı sayısı güzel bir de evet sayısı 1 fazla çıksın af çıkartacağım.

extraloob demiş ki:
oylama güzel gidiyor katılımcı sayısı güzel bir de evet sayısı 1 fazla çıksın af çıkartacağım.
abı cıkar su afı arkadasın uyelıkle gırıyom sıteye kendı uyelıgımle gıremıyom Crying or Very sad

Morwena

Buralıyım
benim fikrim af çıkmasında yana çünkü herkes hatasını anlamıştır heralde çünkü herkes insanoğlu sonuçta gerçi affetmek Allah 'a kalmış bişe ama olsun ... bence Af çıkmalı Wink

Yukarı Alt