Ön Yargı İyi Birşey Değildir Wink_ExTaSy_ demiş ki:cıkmasın ya bunu yapanlar gene yapcaklardır merak etmeyın o yuzden cıkma taraftarı degılımdır
ön yargı deil sadece bir düşünce sen farklı düşünebilirsin benım dusuncem buStarkDrache demiş ki:Ön Yargı İyi Birşey Değildir Wink_ExTaSy_ demiş ki:cıkmasın ya bunu yapanlar gene yapcaklardır merak etmeyın o yuzden cıkma taraftarı degılımdır
Bunu Zaman Göstercektir Exclamation_ExTaSy_ demiş ki:ön yargı deil sadece bir düşünce sen farklı düşünebilirsin benım dusuncem buStarkDrache demiş ki:Ön Yargı İyi Birşey Değildir Wink_ExTaSy_ demiş ki:cıkmasın ya bunu yapanlar gene yapcaklardır merak etmeyın o yuzden cıkma taraftarı degılımdır
ön yargı deil sadece bir düşünce sen farklı düşünebilirsin benım dusuncem bu[/quote]StarkDrache demiş ki:Ön Yargı İyi Birşey Değildir Wink
ya wardır aralarında gumburtuye gıdenlerde wardır ancak gercek suclularda war yanı af olur ama bellı kısılere genel af ın sonucu cok agır olurStarkDrache demiş ki:Pekala Devam Edelim Bakalım Senn Dediğin gibimi Benim Dediğim Gibimi Olacak ?
Ben Arkdaşlarıma Güveniyorum Exclamation
İyi tmm'da Kötü birşey ypmak İsteyen başka bir account alp yapablir._ExTaSy_ demiş ki:ya wardır aralarında gumburtuye gıdenlerde wardır ancak gercek suclularda war yanı af olur ama bellı kısılere genel af ın sonucu cok agır olurStarkDrache demiş ki:Pekala Devam Edelim Bakalım Senn Dediğin gibimi Benim Dediğim Gibimi Olacak ?
ya ip ban yedıyse ??****StarkDrache demiş ki:İyi tmm'da Kötü birşey ypmak İsteyen başka bir account alp yapablir._ExTaSy_ demiş ki:ya wardır aralarında gumburtuye gıdenlerde wardır ancak gercek suclularda war yanı af olur ama bellı kısılere genel af ın sonucu cok agır olurStarkDrache demiş ki:Pekala Devam Edelim Bakalım Senn Dediğin gibimi Benim Dediğim Gibimi Olacak ?
Modem Reset !ya ip ban yedıyse ??****
hyr canım ip ban yediyse o pc'den bir daha giremiyor.StarkDrache demiş ki:Modem Reset !ya ip ban yedıyse ??****
Ayrıca Ip Dediğimz Şey Sürekli Değişen birşeydir. Wink
Sabit Dediğin Ip 'yide Değiştirrm Sorun Değil ! ExclamationChauncey demiş ki:hyr canım ip ban yediyse o pc'den bir daha giremiyor.StarkDrache demiş ki:Modem Reset !ya ip ban yedıyse ??****
Ayrıca Ip Dediğimz Şey Sürekli Değişen birşeydir. Wink
snn pc'nin sabit bir ip'si oluyor ve ordan yasaklanıyorsun.
Katılıyorum!BOSPHORUS demiş ki:biz kolay kolay adam banlamıyoruz ya keyloger lı program salmıştır yada salam küfürler etmiştir onun için bence gerek yok
Slm sana Bişey sormak istıyorum AnT_NuKeR Üyelıgım de Geri verılıcek mı genel af dedıgınız Tüm banlananlar dıgılmı ...extraloob demiş ki:akşam 19:00da son kararımı vereceğim.