Ben KAtılmıyorum Benim Farklı Bir sebepten dolayı uyarım vardıhacker__ demiş ki:+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000BOSPHORUS demiş ki:biz kolay kolay adam banlamıyoruz ya keyloger lı program salmıştır yada salam küfürler etmiştir onun için bence gerek yok
KAtılıyorum detective :?!!! :?!!!
hacım anketin süresi vardı o süre dolduğunda AF çıksın 7-8 oyla öndeydi sonradan geri kaldı bende kaldırmadım anketi kullanıcılarımızın düşüncelerini görelim diye.BOSPHORUS demiş ki:hacım demokrasi nerde kaldı çoğunluk af çıkmasını istemiyor![]()
extraloob demiş ki:hacım anketin süresi vardı o süre dolduğunda AF çıksın 7-8 oyla öndeydi sonradan geri kaldı bende kaldırmadım anketi kullanıcılarımızın düşüncelerini görelim diye.BOSPHORUS demiş ki:hacım demokrasi nerde kaldı çoğunluk af çıkmasını istemiyor![]()
extraloob demiş ki:herkese 1 şans verilmeli neden derseniz hata etmiştir forum etiğini bilmiyordur yaşı gençtir başka i ile gelip bizleri tanımıştır bu kişiye haklarını geri verip bir kez daha forumumuzda yer almasını sağlamak çok kötü birşey değil hata yaparsa onu banlamakta 30 saniyemizi almaz Wink
KALT0 demiş ki:bencede cıksın son bır sans olur ve zaten akıllanmslardır
bilmem mi hacım eheheheeBOSPHORUS demiş ki:hacım sen RAHŞAN hanımı tanırmısın bi yakınlık var mı![]()
extraloob demiş ki:herkese 1 şans verilmeli neden derseniz hata etmiştir forum etiğini bilmiyordur yaşı gençtir başka i ile gelip bizleri tanımıştır bu kişiye haklarını geri verip bir kez daha forumumuzda yer almasını sağlamak çok kötü birşey değil hata yaparsa onu banlamakta 30 saniyemizi almaz Wink