tıtanda sılk karsılıgı gold :m verecegım fıyatlar nedır ?
100sılk : kac m?
200sılk :?
300sılk :? dıger arkadaslarda ırtıbata gecebılır benle kolay gelsın ...

tıtanda gold almak ısteyende benle ırtıbata gecsın sılk karsılıgı sadece

apollo serverinde gold karşılıgı silk ve sbotalmak istiyorum. mikatarlarını yazarmısınız lutfen.

SLM BEN S BOT ALMAK İ,STİYORUM GOLD KARŞILIĞI NE YAPMAM GEREKİYOR KİMLE İRTİBATA GEÇECEM NASIL ALACAM HİÇ BİR FİKRİM YOK HEMNE CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM APOLOO SERVERİNDE KAÇ GOLD ONUDA YAZARSANIZ EMMNUN OLUM

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
dooms45 demiş ki:
apollo serverinde gold karşılıgı silk ve sbotalmak istiyorum. mikatarlarını yazarmısınız lutfen.

500m gold

mehmetakca5 demiş ki:
SLM BEN S BOT ALMAK İ,STİYORUM GOLD KARŞILIĞI NE YAPMAM GEREKİYOR KİMLE İRTİBATA GEÇECEM NASIL ALACAM HİÇ BİR FİKRİM YOK HEMNE CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM APOLOO SERVERİNDE KAÇ GOLD ONUDA YAZARSANIZ EMMNUN OLUM

500m gold, siz ok verince biz sizin servera geleceğiz ve goldumuzu alacağız hepsi bu sonrasında sizin sbotunuzu uzatacağız :wink1:

slm kusura bakma işim vardı bakamadım ama ben hiç almadımki daha önce ayrıca 500 m gold apollo için çok değilmi bildiğimkadarı ile 100 m gold 14 tl sibotta öle %300 kazanssanız 300 m eder o 300 m gpoolda veremezmisiniz

titanda 1,2 bil gold var karşılığında 450 silk istiyorum uygunsa siz bana pm atın ben atıyorum ama özel mesaj ulaşmıyo bi türlü

extraloob demiş ki:
dooms45 demiş ki:

500m gold

mehmetakca5 demiş ki:

500m gold, siz ok verince biz sizin servera geleceğiz ve goldumuzu alacağız hepsi bu sonrasında sizin sbotunuzu uzatacağız :wink1:

sizin sbot unuzu uzatacağız... demişsiniz.
yani sbot account u olanlaramı verebiliyorsunuz.bizim sbot hesabımız yok. bundan ötürü uzatmada sözkonusu değil.
yeni sbot hesabı veriyorsanız anlaştık.
birde sbot u 2 pc de kullanmak olurmu? sınırsız hesap açılırmı bu 2 pc de. bunlarada bi cvp eğer işimiz oluyorsa.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hayır sbot vermiyoruz tabikide 50 TL sbot fiyatları.
bir sbot 3 pc de kullanılabiliyor.

Yukarı Alt