pm atabilirsinemanet demiş ki:peki nasıl yapıcaz takası falan nerden ulaşıyım ben sana
3b gold= 3.000.000.000mlanet_olsun demiş ki:3b ne demek ? 3bin gold mu 3,000,000 mü :S nasıl anlamadım
Paladin Sondaki M Değilde Gold OlabilirdiPaladin demiş ki:pm atabilirsinemanet demiş ki:peki nasıl yapıcaz takası falan nerden ulaşıyım ben sana
3b gold= 3.000.000.000mlanet_olsun demiş ki:3b ne demek ? 3bin gold mu 3,000,000 mü :S nasıl anlamadım
dooms45 demiş ki:apollo serverinde gold karşılıgı silk ve sbotalmak istiyorum. mikatarlarını yazarmısınız lutfen.
mehmetakca5 demiş ki:SLM BEN S BOT ALMAK İ,STİYORUM GOLD KARŞILIĞI NE YAPMAM GEREKİYOR KİMLE İRTİBATA GEÇECEM NASIL ALACAM HİÇ BİR FİKRİM YOK HEMNE CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM APOLOO SERVERİNDE KAÇ GOLD ONUDA YAZARSANIZ EMMNUN OLUM
extraloob demiş ki:dooms45 demiş ki:apollo serverinde gold karşılıgı silk ve sbotalmak istiyorum. mikatarlarını yazarmısınız lutfen.
500m gold
mehmetakca5 demiş ki:SLM BEN S BOT ALMAK İ,STİYORUM GOLD KARŞILIĞI NE YAPMAM GEREKİYOR KİMLE İRTİBATA GEÇECEM NASIL ALACAM HİÇ BİR FİKRİM YOK HEMNE CEVAPLARSANIZ MEMNUN OLURUM APOLOO SERVERİNDE KAÇ GOLD ONUDA YAZARSANIZ EMMNUN OLUM
500m gold, siz ok verince biz sizin servera geleceğiz ve goldumuzu alacağız hepsi bu sonrasında sizin sbotunuzu uzatacağız