Server
Flora
Takımı
Galatasaray
70 cl - büyük rakı fiyatı kaç para ?
35 cl - küçük rakı fiyatı kaç para ?

extraloob demiş ki:
Konuyla ne alakası war onu anlamayadım içki içen arkadaşlara sorman lazım yanından geçmem :sfff: :wink1:

Ben sizin gibi bir yetkiliye soru soruyorum siz bana soru ile karşılık veriyorsunuz :!:

extraloob demiş ki:
Yıldan yıla değişiyor 70 cL 1907'liq 28 tL :starving:
ABBAS ABBAS YAŞ ÜZÜM RAKI 35 CL buda 12,5 tL :D:Dd sana olur xD Ama YaŞam güvencesi wermiyorum :buddha:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
GARMONSU demiş ki:
extraloob demiş ki:
Konuyla ne alakası war onu anlamayadım içki içen arkadaşlara sorman lazım yanından geçmem :sfff: :wink1:

Ben sizin gibi bir yetkiliye soru soruyorum siz bana soru ile karşılık veriyorsunuz :!:

senin sorun o kadar komik ki, sen bu dünyada yaşamıyor sanki mars'ta yakışıyorsun hadi rakıyı geçtim git bakkala cola al bakalım 1 lt cola ne kadar 2 litre cola ne kadar hoş sen onu da içmezsin kafein varya içerisinde.

nelerle uğraşıyoruz yaaa off delircem :mrgreen: :twisted: :lol:

extraloob demiş ki:
GARMONSU demiş ki:
extraloob demiş ki:

senin sorun o kadar komik ki, sen bu dünyada yaşamıyor sanki mars'ta yakışıyorsun hadi rakıyı geçtim git bakkala cola al bakalım 1 lt cola ne kadar 2 litre cola ne kadar hoş sen onu da içmezsin kafein varya içerisinde.

nelerle uğraşıyoruz yaaa off delircem :mrgreen: :twisted: :lol:

Çok komikse gül hacı ok benim ilk başta sorduğum soruya soruyla karşılık veriyosun senin gibi o kadar para kazanamıyoruz sorma rakı içecek kadar anca kola içeriz biz senin gibi değiliz sorma :!: :!: :!:

nelerle uğraşıyoruz yaaa off delircem

soruna karşıkda veriyorum burası arkadaş arama sitesi değil nelerle uğraşıyosun diye kimseye hesap verecek değilim...

Neyse hadi ben size böyle bir soru sormadım sizde görmediniz hayırlı satışlar !!!

iris servarında 100m ye ne alabiliriz. örn: 100m ye 50 silk alabiliyorsak bunu saturn servarında kullanabilirmiyiz .Şimdiden teşekkürler:D

Yukarı Alt