Herada 120 kredci bi isro bot kaç m?
Yine Herada 100 silk ve 50 silk kaç m ?
Yine Herada 100 silk ve 50 silk kaç m ?
TrowZeeN demiş ki:gaiada 100m gold = 14 ytl. 1 aylık sbot = 12 ytl . hadi neredeyse eşit diyelim ama 300-500m gold demek normal fiyatının 3-5 katına bot almak demek. bence biraz indirim olmalı
haklısın ona bişe dedigim yok ama 300-500 e zor. 150m civarı uygun. senin ne demek istedigini anladım. tr de goldu parayla deil ürünle satarsın demek istiosun ama ürünü alıcak adamında hesabına uygun olması lazım.extraloob demiş ki:TrowZeeN demiş ki:gaiada 100m gold = 14 ytl. 1 aylık sbot = 12 ytl . hadi neredeyse eşit diyelim ama 300-500m gold demek normal fiyatının 3-5 katına bot almak demek. bence biraz indirim olmalı
kuzum şöyle düşün 500m goldun var, hadi sat paraya çevir abi şu paraya nakit olarak çevirdim de bakalım kaça çevireceksin, çeviremezsin cidden nakite asla çeviremezsin, ancak bir ürüne karşılık bir ton goldunu alırlar hele tr'de bunu da yapamazsın abi yaparım diyorsun söyle bizde öğrenelim gaiada 500m gold'u kim ne karşılığında çeviriyor.
evet günümüzde goldun degeri iyice azaldı. ama eskiden gold heryerde herşeydi. 1bil goldu geçen nadir kişiler vardı. heleki 100m gold fiyatları 45 ytl den baslardı. herneyse, inş bol satış yaparsın okancım ^^extraloob demiş ki:baba zati bu goldu ver ürünü al işi TR'de oturmadı gitti avrupada cidden bizim tam tersi düşünüyorlar leblebi parasına sayıyorlar goldu herşey silk için çinde de bu böyle rom oyununa girdim orada da bu böyle ama gel gör ki yurdumda gold herşey sanki bende o yüzden asla fiyatları aşağıya çekmiyor gold yerden toplanan birşey ama silk cebinden biriktirdiğin parayla alınan birşey bu yüzden 3 katı fark normal.
bende fiyatları indirmek isterim ama gold simsarlarına bırakmam bu piyasayı varsa bolca goldu olan gelsin dilediği ürünü alayım böylece cebinden para çıkmasın yerden topladıklarını bana versin, benden daha iyi bir yer biliyorsa da gidip oraya satsın hiç sorun değil bro ^^
dalgamı geçiyorsunuz ? 300 m gold ? .Apolloda gold satışları başlayınca 100 m gold 20 ytl den az olmucaktır diye tahmin ediyorum.siz burda bana 300 m golddan bahsediyorsunuz bu server da 300 m gold ile en kral itemler alınır -.-'.extraloob demiş ki:uu apolla yeni server goldu nasıl toplayacaksın ki 300M gold iyidir.
BroCan demiş ki:dalgamı geçiyorsunuz ? 300 m gold ? .Apolloda gold satışları başlayınca 100 m gold 20 ytl den az olmucaktır diye tahmin ediyorum.siz burda bana 300 m golddan bahsediyorsunuz bu server da 300 m gold ile en kral itemler alınır -.-'.extraloob demiş ki:uu apolla yeni server goldu nasıl toplayacaksın ki 300M gold iyidir.