Sevgili okan hergün değişik değişik yeniliklerle sitenin kullanıcı kitlesini büyütüyorsun ve siteni güzelleştiriyorsun. Eyvallah güzelde yapıyorsun. Buraya kadar extrallob olarak süpersiniz.
Lakin iş ticarete gelince işler değişiyor bu alanda tecrübe eksikliği sorunu hemen göze çarpıyor. Ayrıca senin de çokk iyi bildiğin gibi sitenin alt yapısı ve kuruluş amacı bunu yapmana zaten müsait değil yani kendinle ters düşüyorsun.
Ayrıca son zamanlarda yaptığın en büyük hatalardan birisi "ekşi suratla bal satmaya kalmak" olayına yaklaşıyor. Çok asabi gördüm bugünlerde seni....
Benimki sadece bir eleştiri. Kullandığım bir sitenin de yanlış yönlerini belirtmekte yadsınmaması gereken bir durumdur.
Son cümleyi; okuduğu cümleleri kıçından anlayıp "senin sonunu iyi görmüyorum, saygılı ol la!, banlanmak mı istiyorsun?) diye cevaplar yazmasınlar diye özellikle yazdım. Yazdığım cümlüler gayet saygılı ve eleştirel bunu kaldıramayacak olan zaten okumasın!!!!!
Ayrıca Tbot sitesinde gold karşlığı silk alımıda tüm serverlerde şöyledir,
50silk=75M
100silk =150M
500silk=700M
1000silk =1250M
Fiyatların senin fiyatlarından düşük olmasının tek sebebi bence adamların işinin bu olması. Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz.
Lakin iş ticarete gelince işler değişiyor bu alanda tecrübe eksikliği sorunu hemen göze çarpıyor. Ayrıca senin de çokk iyi bildiğin gibi sitenin alt yapısı ve kuruluş amacı bunu yapmana zaten müsait değil yani kendinle ters düşüyorsun.
Ayrıca son zamanlarda yaptığın en büyük hatalardan birisi "ekşi suratla bal satmaya kalmak" olayına yaklaşıyor. Çok asabi gördüm bugünlerde seni....
Benimki sadece bir eleştiri. Kullandığım bir sitenin de yanlış yönlerini belirtmekte yadsınmaması gereken bir durumdur.
Son cümleyi; okuduğu cümleleri kıçından anlayıp "senin sonunu iyi görmüyorum, saygılı ol la!, banlanmak mı istiyorsun?) diye cevaplar yazmasınlar diye özellikle yazdım. Yazdığım cümlüler gayet saygılı ve eleştirel bunu kaldıramayacak olan zaten okumasın!!!!!
Bu mesajına karşılık olarakta T-Bot sitesini gösterebilirim. Tüm serverlere 1 Aylık Tbot 200M 'a 1 Haftalık ise 60-70 M gold karşılında verilmektedir.extraloob demiş ki:kuzum şöyle düşün 500m goldun var, hadi sat paraya çevir abi şu paraya nakit olarak çevirdim de bakalım kaça çevireceksin, çeviremezsin cidden nakite asla çeviremezsin, ancak bir ürüne karşılık bir ton goldunu alırlar hele tr'de bunu da yapamazsın abi yaparım diyorsun söyle bizde öğrenelim gaiada 500m gold'u kim ne karşılığında çeviriyor.
Ayrıca Tbot sitesinde gold karşlığı silk alımıda tüm serverlerde şöyledir,
50silk=75M
100silk =150M
500silk=700M
1000silk =1250M
Fiyatların senin fiyatlarından düşük olmasının tek sebebi bence adamların işinin bu olması. Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz.