saol logo yu hemen ekliyorumAvenger demiş ki:EkliyorumNuK3R3 demiş ki:905 mesaj'a az kaldı benı de alırmısınız ölümüne galatasaray
saol logo yu hemen ekliyorumAvenger demiş ki:EkliyorumNuK3R3 demiş ki:905 mesaj'a az kaldı benı de alırmısınız ölümüne galatasaray
Biraz görsel ekle imzana gs ile ilgili öncelikle böyle 1905 yazmakla olmaz17nfs1905 demiş ki:Merhaba,bende GS Fun Cub üyesi olmak istiyorum fakat mesajlarım 370 civarında :) Nickimdende anlaşıldığı gibi fanatik galatasaraylıyım kabul ederseniz sevinirim :)
Hoşgeldin..0nLy_y0u demiş ki:bende girmek istiyorum .
Pm attım.._Mr_Poseidon demiş ki:Kabul ederseniz bende girmek istiyorum
imzana biraz gs ile ilgili görsel eklersen alıcamdrag3131 demiş ki:Belki 905 mesajim yok ama fanatik Galatasaray'liyim. Kabul edersen bende girmek isterim Avenger.
HoşgeldinLebronJames23 demiş ki:Bende girmek istiyorum :) İmzama GS ile ilgili bir görselde ekledim :)
Forumda biraz daha vakit geçirmen gerek bu şekilde olmazfullspeed35 demiş ki:Benide alırmısınız? Lütfen..
Forumda biraz daha vakit geçirmelisincimbomlum demiş ki:BeNDe GeLeBiLiR MiYiM ?? Mesajlarım 950 yi bulmadı ama :S koyu GS 'liyim
musser demiş ki:Beni de alırmısınız:?
Swolitch demiş ki:bende GS Fun Club üyesi olmak istiyorum
Hoşgeldinizmusser demiş ki:Beni de alırmısınız:?