mesaj sayım belki az ama foruma yeni alışıyorum (= Gs görselide ekledim.. Benide alabilirmisiniz?
fanatiksro demiş ki:mesaj sayım belki az ama foruma yeni alışıyorum (= Gs görselide ekledim.. Benide alabilirmisiniz?
Forumda biraz daha zaman geçirmelisiniz..Lanetlichocuq demiş ki:Benide Alirmisiniz?
Ekliyorum ancak imzana gs ile ilgili görseller eklemelisindrag3131 demiş ki:Mumkunse bende gruba katilmak istiyorum. ^^
Ekliyorum ancak imzana gs ile ilgili görseller eklemelisinserseri146146 demiş ki:benide alırmısınızz
Yeterli degil mi?Avenger demiş ki:Ekliyorum ancak imzana gs ile ilgili görseller eklemelisindrag3131 demiş ki:Mumkunse bende gruba katilmak istiyorum. ^^
Öyle vallaha hacımMirage demiş ki:Bakıyorum işler yolunda başkan ^^
Teşekkürlerdrag3131 demiş ki:Yeterli degil mi?Avenger demiş ki:Ekliyorum ancak imzana gs ile ilgili görseller eklemelisindrag3131 demiş ki:Mumkunse bende gruba katilmak istiyorum. ^^
Avenger demiş ki:Ekliyorum ancak imzana gs ile ilgili görseller eklemelisinserseri146146 demiş ki:benide alırmısınızz
c/p oldu biraz
Forumda biraz daha zaman geçirmelisiniz..DeViLBoWeR demiş ki:Benide Alır mısınız?
Anlayışın için teşekkürlerLanetlichocuq demiş ki:Forumda biraz daha zaman geçirmelisiniz..Lanetlichocuq demiş ki:Benide Alirmisiniz?
Gecirriz bizde Yapmadigimiz işmi :)) tesekkurler
Forumda biraz daha zaman geçirmelisiniz..samet944 demiş ki:fanatik gs li olarak beni alabilirseniz sevinirim :)
aklın yolu 1Avenger demiş ki:Forumda biraz daha zaman geçirmelisiniz..samet944 demiş ki:fanatik gs li olarak beni alabilirseniz sevinirim :)
PekiLastBaron demiş ki:beni atarmısın clubtan