Irony'ye noldu ?
Hücum hattımız inanılmaz güçlü oldu kewell gibi bir yıldız bile yedekti ona rahmen harika oynadık özellikle iyi ortalar dikkatimi cekti bu maçtaJuarez demiş ki:6-0 bitti.Ben en baştada diyordum forvet lazım değil diye.Nonda 3 tane attı.Yani birde forvet alsak, ya baros yada gelen kişi yedek kalacaktı.Sorun çıkardı yani.
Hemen bro Goller 2.dk Barış 5.dk Keita 51.dk Barış 56.dk Nonda 60.dk Nonda 90.dk Nonda macın en iyilerinden biri şüphesiz Aydın dı. Özeti bir kac saat sonra ekliyicemGnome demiş ki:Beyler bugün ki maç hakkındakı bilgileri verebilir misiniz?İzleyemedim de
Teşşekkürler.Avenger demiş ki:Hemen bro Goller 2.dk Barış 5.dk Keita 51.dk Barış 56.dk Nonda 60.dk Nonda 90.dk Nonda macın en iyilerinden biri şüphesiz Aydın dı. Özeti bir kac saat sonra ekliyicemGnome demiş ki:Beyler bugün ki maç hakkındakı bilgileri verebilir misiniz?İzleyemedim de
O gol yere çarpmadan 90 a fişek gibi gitse fıstık gibi olurduCynosure demiş ki:keitanın golü gazoz içerek izlenir
Asıl 6.gol süperJuarez demiş ki:O gol yere çarpmadan 90 a fişek gibi gitse fıstık gibi olurduCynosure demiş ki:keitanın golü gazoz içerek izlenir
Tüm golleri izledimde 6ncı golü bulamadım youtube de
6-0Avenger demiş ki:Teşekkürler Hepinize ee ilk konuyuda ben açayım Macabi Netanya maçında nasıl bir fark bekliyorsunuz
Harika bir tahmincisinMiqcroXce demiş ki:6-0Avenger demiş ki:Teşekkürler Hepinize ee ilk konuyuda ben açayım Macabi Netanya maçında nasıl bir fark bekliyorsunuz
ertugrul_19 demiş ki:ewt otur sırf golü izle + nonda attığı için bir kez daha izle
5 atar zirveye gideriz inşallahertugrul_19 demiş ki:Acaba gaziantep maçı ne olacak ?
GKFC'ye rakip olamayız karıştırma oralarıNuK3R3 demiş ki:süper fikir GKFC ye rakip iz xD