IceQueen demiş ki:GKFC'ye rakip olamayız karıştırma oralarıNuK3R3 demiş ki:süper fikir GKFC ye rakip iz xD
IceQueen demiş ki:GKFC'ye rakip olamayız karıştırma oralarıNuK3R3 demiş ki:süper fikir GKFC ye rakip iz xD
Hangi konu?ertugrul_19 demiş ki:konuyu değiştirsek
Avenger demiş ki:Berbatmı bırak sen bu işi
Penaltıları golden saymıyonmu Hemde doğru kararlardı,daha takım tam oturmamış ama yinede iyiyde her şeye rağmenGnome demiş ki:Berbat oynadik.Hep bala attik.2 penalti 1 kendi kalesine atti adam biz ise 1 tane attik çok berabatti bence.
Bence takım mükemmel.Yeni transferlerimiz çok iyiler.Bu sene çook daha başarılı olucağız.ertugrul_19 demiş ki:bncede takım her şeye rağmen iyi.
Bncede bn galatasaraydan hiç bu kadar umutlu olmamıştım inş uefa yı alacağızIceQueen demiş ki:Bence takım mükemmel.Yeni transferlerimiz çok iyiler.Bu sene çook daha başarılı olucağız.ertugrul_19 demiş ki:bncede takım her şeye rağmen iyi.
alırız tabiertugrul_19 demiş ki:Bncede bn galatasaraydan hiç bu kadar umutlu olmamıştım inş uefa yı alacağızIceQueen demiş ki:Bence takım mükemmel.Yeni transferlerimiz çok iyiler.Bu sene çook daha başarılı olucağız.ertugrul_19 demiş ki:bncede takım her şeye rağmen iyi.
uefa bizim hakkımız inş söke söke alıcazertugrul_19 demiş ki:Bncede bn galatasaraydan hiç bu kadar umutlu olmamıştım inş uefa yı alacağızIceQueen demiş ki:Bence takım mükemmel.Yeni transferlerimiz çok iyiler.Bu sene çook daha başarılı olucağız.ertugrul_19 demiş ki:bncede takım her şeye rağmen iyi.