iphone olduğundan kararsızım hangisine para yatırsam diyetelefon iphone değilse spotify
iphone olduğundan kararsızım hangisine para yatırsam diyetelefon iphone değilse spotify
4 senedir Spotify kullanıyorum empara.com ile 5 tl ödüyorum. Öneririm.Apple music mi yoksa spotify mı?
Gerçekten iyi bir yöntemmiş, bir göz gezdireyim4 senedir Spotify kullanıyorum empara.com ile 5 tl ödüyorum. Öneririm.
Buna bir rehber iyi giderdi4 senedir Spotify kullanıyorum empara.com ile 5 tl ödüyorum. Öneririm.
Ormandan birkaç mantar toplayan Keloğlan, mantarları bir sepetin içine koyuyor. Mantarları tartıp herhangi iki mantarın ağırlıklarının birbirinden farklı olduğunu ve herhangi iki mantar sepetten çıkarıldığında kalan mantarlar arasında toplam ağırlığı bu iki mantarın toplam ağırlığına eşit olan birkaç mantar bulunabileceğini fark ediyor. Keloğlan’ın topladığı mantar sayısı en az kaç olabilir?Günaydın , yarın tübitak sınava çağırdı part time çalışmak için , çıkabilecek sorulara çalışıyorum şimdi
Paylaşım yapayım bu geceBuna bir rehber iyi giderdi
Vay arkadaş bölgesel arızaya bak 4 gün sürüyor.Dünden beri internetim yok ttneti aradım robot 1 mart - 5 mart arasında bölgenizde arıza nedeniyle internet kesintisi olacaktır dedi. Çok zor
Saçmalık...Vay arkadaş bölgesel arızaya bak 4 gün sürüyor.
İyidir hacım , ne işlerle uğraşıyorsun bu aralarSelam gençler, nasılsınız
Tez yazmakla uğraşmaktayım, ne yapsam diye düşünüyorum, freelance çalışasım geliyorİyidir hacım , ne işlerle uğraşıyorsun bu aralar