Akıllı bilekliğimin şarjı bitmiş , onu şarj ediyorum ben de
Bende en yoğun dönemimdeyim , öğretmenliğe başladım o bir yandan projeler bir yandan , üniversite bir yandan , kız arkadaşım farklı şehirde oraya gidip gelmesi bir yandan...Tez yazmakla uğraşmaktayım, ne yapsam diye düşünüyorum, freelance çalışasım geliyor
Sen neler yapıyorsun hacım
Akıllı bilekliğimin şarjı bitmiş , onu şarj ediyorum ben de
Şarj 2 haftaysa iyiymiş , dediğin gibi bir titreşim falan da gelseymiş güzel olurmuş.@Chorus Ben sevdim aleti , adım sayısı ve saate bakıyorum , onun dışında şu mesaj yada biri arayınca bilekliğe alarm gitse çok güzel olurmuş.
Edit : şarj oldu diye bildirim geldi telefona Baya gidiyor şarjı , 2-3 hafta galiba
Arama,mesaj,whatsapp, line, facebook, uygulamalarından bildirim gelince ekranda hangi uygulamadan bildirim geldiyse titreyip onun iconunu çıkarıyor. Yanlışlıkla 3,4 defa duşa girdim onunla hiç birşey olmadıŞarj 2 haftaysa iyiymiş , dediğin gibi bir titreşim falan da gelseymiş güzel olurmuş.
İngilizce@Chorus ne öğretmenliği bro
Parayı veren sensin , müşteri sen misin onlar mı belli değil.Arkadaş btk ya şikayet ettiğim halde 31 marta kadar internet olmayacak diyorlar.. VodafoneNet şikayet yazdım ve sözleşmeyi fesih edip cayma bedelini karşılamak istemediğimi söyledim eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
1 hafta 3 kere arıza kaydı açtırdım 3 ünüde kapatmışlar. Sorun çözüldü mü yok maksat 72 saat muhabbetiParayı veren sensin , müşteri sen misin onlar mı belli değil.
Btkya tekrar cevaplarıyla beraber şikayet et.Arkadaş btk ya şikayet ettiğim halde 31 marta kadar internet olmayacak diyorlar.. VodafoneNet şikayet yazdım ve sözleşmeyi fesih edip cayma bedelini karşılamak istemediğimi söyledim eğer kabul etmezler ise tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
O aletin zaten kendine ait programı var o olmadan bir işe yaramıyor :)
Diyodum bu program ne halta yarıyor , boş boş duruyor diye. Cidden çok hoşuma gittiO aletin zaten kendine ait programı var o olmadan bir işe yaramıyor :)