evet gençler 3 senedir çektiğim bir derdi anlatacağım lütfen dalga geçmeyiniz
en başından başlıyorm;
şimdi olay şöyleki çok olmamakla beraber yakışıklı bi insanm (en azından ben öyle düşünüyorm
) şuan lise 3. sınıfa gidiyorm liseye gelene kadar çıkmadığım kız kalmadı...[açıkça söylemek gerekirse tam 33 kız ] ama hiçbirine karşı birşey hissetmiyordm... oks ye 3 ay kala bi kızla tanıştım gerçekten hoşlandm sonra oks ye bir ay kala kıza çıkma teklifi ettim ama bu bana oksden başka birşey düşünmek istemediğini söyledi... bnde kısaca s...git demek istediğini sandım.. ama oks'den 1 hafta sonra ben wc de iken tel'uma msj geldi.. konuşalm falan diordu... nese sora konuştuk koklaştk falan bunla çıkmnaya başladk.. 1.5-2 ay sonra bn nedense kızdan soğudum oysaki ortada hiçbir neden yoktu... 2 hafta ne msj attım ne onn attığı msjlara cevap verdim... 2hafta sonra bn buna msj attım bu neden 2 haftadır arayp sormadığımı onn telofanlarıma cvp vermedğimi falan sordu bnde arkadaşıma araba çarptı kötüydüm vsvs yalanlar uydurdum.. bu bana soğuk davrandı bn ayrılmakmı istiyorsn diye sordm evt dedi ok dedim sdce ve yolladm msjımı. ertesi gün her insann 2. bi şansa ihtiyacı vardır die msj attı... bnde sen kafanda herşeyi bitirmişken bişey olmamış gibi davranamam herkes yolna dedim ve 1 daha görüşmedik.. bnde 1 daha bi kıza karşı gerçekten birşey hissetmeden çıkmıcama dair kendime söz verdim... ne şans ise lise'ye geçtiğimde okulda bnuda gördm... [onnla çıkarken bana sosyal bilimler lisesine gidiceğini söylemişti..] bunu görnce bnde yine bi heycan başladı 1 daha denemek istiyordm onnla ama o bana soğuk davrandı bnde uzatmadm... ve şuan lise 3 te olmama karşın hiçbir kıza (onn dışnda) aşık olmuş değilim.. aşkı bırak hoşlanmıyorm bile yani aynı ondan eskisi gibi oldm.. ama bn artık birine aşık olmak düzenli bi ilişki yaşamak istiyorm... arkadaşlarıma bakıorm hpsnn arada kaçamakları oluor ama en azndan 1 ilişkileri 3-4 ay gidior hatta bazılarınnn 3 senedir çıktığı ve gerçektn birbirlerini sevdiği hatunları bile var... bnde böle bi şekilde aşık olmak sevmek istiyorm ama olmuyor nedense kimseye karşı bişi hissetmiorm bazen acaba içmde topluk mu var diorm ama oda olamaz çünkü hala güzel bi g** görnce eqiliorm xD kızlarada ilgim bolca var arada takıldığım kızlarda var ama aşık olamıyorm.. tek sorunum bu "aşık olamamak" varmıdır bunn bir çözümü??
ps: çok uzun yazdım acaba okuyan çkçakmı merak ediorm
ps2: çıkmasada sorn değil en azndan yazdım içim rahatladı