Yarısına kadar tam tersi başıma geldi bi kızla bakışıyoduk geçen sene derslerde bakıyodu hep bende ona bakıyodum sonra geldi teklif etti bende kabul etmedimAngeLicMoon demiş ki:ya Arkadaşlar Benim Derdim Belki biraz daha hafiftir ama neyse sadede geleyim;
Lise'nin başında bizim yan sınıfta bi kız vardı.Ya kız beni gördüğü bana bakıyor gülüyor selam veriyordu.Ama ben kızı hiç tanımıyordum.Günler haftaları haftalar ayları kovaladı.Ben bu kıza aşık oldum.Gittim derdimi bi arkadaşım aracılığıyla ilettim.Kız yok dedi benim bi arkadaşım war dedi.Ama o kadar kötü oldum ki anlatamam.Kıza yalvardım yakardım artık kız rüyalarıma giriyordu.Öyle bir gülüşü vardı ki o gülünce içimde çiçekler o ağlayınca ya da mutsuz olunca içimdeki açan güller soluyordu.O derece aşıktım kıza.Aradan 3 ay geçti Lise 2 ye geçtik.Bi baktım kız bizim sınıfta.Buna ben öyle bakıyorum derste o bana bakıyo ama teklif edince kabul etmiyo.Niyeti benimle oynamak olabilir.Yine günler haftaları haftalar ayları kovalarken ben bu kıza tekrardan çıkma teklifi ettim yine kabul etmedi.Tabii ben dertten deli divane olmuşum bir kere.Her tenefüs her hafta boş derslerde hiç kimseyle konuşmayıp sıraya kafamı koyuyorum ve yatıyorum.Bir gün ders coğrafya kız bana mektup gönderdi.Teklifin halâ geçerliyse deneyebiliriz diye.Bende tamam olur dedim tabii zevkten,sevinçten havalara uçuyorum.Çıktığımız gün cuma günüydü ben cumartesi ve pazar günü kızla konuşmayı çok istedim ama telefonlarıma cvp vermiyordu.Pazartesi günü benimle ayrılmak istediğini böyle bir ilişkiyi kaldıramayacağını söyledi.Tabii ben yine isyanlardayım.Yine günler haftaları haftalar ayları kovaladı.Bu kıza olan sevgim bitmek tükenmek bilmedi içimdeki sevda ateşi git gide körüklendi.Onun gözlerine bakınca kendimi cennette hissediyordum.Bu kızın bana bakışları değişti.Bana aşık olduğunu söyledi.Tabii ben yine sevinçten uçuyorum.Sonra buna teklif ettim kabul etti(31 Mart 2010).İlişkimiz güzel gidiyordu bakışıyorduk.Sınıftaki herkes öğrendi.Ve bu müdür yardımcısının kulağına gitti.Bir kızla erkeğin çıkmasını hiç sevmez bu adam.Velisini çağırtır durumu görüştürür.Neyse sadede gelelim.Sınıftaki herkes öğrenince bu m.yardımcısının ajanları var her sınıfta.Bunlar bizim çıktığımızı yetiştirdi bu kız korktu anneme der hoca diye.Kız bazı sebepler ortaya koydu.Bende dedim ki benimle ayrılmak mı istiyorsun dedim sesini çıkartmadı çarptım kapıyı arkama bile bakmadan gittim(Ayrıldık 06 Nisan 2010).ARkadaşlar işte biz böyle sevdik.ve dün evlerine gidiyordu bende arkasından bakıyordum birtane oğlan yanaştı kızın yanına.Dedi ki ; şurdaki abi seninle tanışmak istiyor.Kızın cevabı;Beklesin geliyorum şimdi eve gitcem dedi.Orda bu kızdan soğdum ben kız için herşeye katlanıyorum kızın dediğine bak.Sonra aradan 3-4 saat geçti ben onun okul yolunun güzergâhında arkadaşlarımla oturuyorum.Arkasında da bir çocuk.Arkadaşım gitti dedi ki o kızın bi sevdiği var karışma dedi.Oğlan hiç aldırış etmedi.Bu sabah gelip bana o arkadaşını sen mi gönderdin diye sıraya eliyle vurdu.Eğer dedi sen gönderdiysen yazıklar olsun dedi.Ben göndermedim dedim bana inanmadı.2.tenefüs arkadaşım gitmiş anlatmış olayı.Kız artık yüzüme bakmıyo.Bende bu defteri kapattım arkadaşlar.Siz siz olun bir kıza fazla sevgi göstermeyin.SAdece bir kere teklif edin ikincisi olursa kız bu oğlan beni seviyor diye oyuncak yapar sizi.Benden size abi kardeş dost tavsiyesi
ahahahahahhvolkan.ka demiş ki:Aklına ne geliyor ulan şeroToxicated demiş ki:Aklıma ilk geleni söyleyeyim mi ?volkan.ka demiş ki:Bir derdim var ? Bunu bilirsen anlatacağım
+ 1912Adith demiş ki:Offffffffffffffffffffffff Cooooook dertliyim.Anlat anlat bitmez
Nolcak bu Lise ogrencilerinin hali.
+1920Laistrogon demiş ki:+ 1912Adith demiş ki:Offffffffffffffffffffffff Cooooook dertliyim.Anlat anlat bitmez
Herkes senin gibi şanslı değil işte çok konuşmaMike Shinoda demiş ki:Ne adamsınız yaa ben hiç lise bitsin istemiyorum
huhahSnowFlake demiş ki:Herkes senin gibi şanslı değil işte çok konuşmaMike Shinoda demiş ki:Ne adamsınız yaa ben hiç lise bitsin istemiyorum
Çok çalıştın ama bunlar çıkmaz dediğin yerlerden çıktı dimiMike Shinoda demiş ki:Bu nasıl sınav lan? Anlatım bozukluğu bi tane mi sorulur ? Cümlenin öğelerini unuttunuz mu? Yazım - noktalamadan 4 tane mi sorulur? Ses olayını da bi şıkka sığdırmışınız... Anlatım biçimleri zaten unutulmuş... Sosyal bu mudur lan bu mudur sınav?
evet herkes ters köşe...Toxicated demiş ki:Çok çalıştın ama bunlar çıkmaz dediğin yerlerden çıktı dimiMike Shinoda demiş ki:Bu nasıl sınav lan? Anlatım bozukluğu bi tane mi sorulur ? Cümlenin öğelerini unuttunuz mu? Yazım - noktalamadan 4 tane mi sorulur? Ses olayını da bi şıkka sığdırmışınız... Anlatım biçimleri zaten unutulmuş... Sosyal bu mudur lan bu mudur sınav?
+1500Adith demiş ki:Offffffffffffffffffffffff Cooooook dertliyim.Anlat anlat bitmez
aman diyim, günde en az 1 saat çalışmak bile yetiyor. ben çalışmadım pişmanım, nolur çalışın...LoTuSs demiş ki:+1500Adith demiş ki:Offffffffffffffffffffffff Cooooook dertliyim.Anlat anlat bitmez
Lise güzelde seneye istediğim bölüme girmek için çok çalışmam gerek (ve ben asla çalışmam )
Mesele çalışmak deil, tmm çalışıyorum çalışmasına ama bişey anlamıyorum (ezberim çook kötü :( ) boşa zmn kaybı yapmak istemiyorum malesef, ama haklısın muhtemel bende pişman olucam ^^Mike Shinoda demiş ki:aman diyim, günde en az 1 saat çalışmak bile yetiyor. ben çalışmadım pişmanım, nolur çalışın...LoTuSs demiş ki:+1500Adith demiş ki:Offffffffffffffffffffffff Cooooook dertliyim.Anlat anlat bitmez
Lise güzelde seneye istediğim bölüme girmek için çok çalışmam gerek (ve ben asla çalışmam )