Mopneet

SnowFlake demiş ki:
İstemediğin bir durum yaşamadığın sürece arkadaş kalmalarına izin ver sonra sen beni kısıtlayamazsın diye ayrılmaya kadar gider bu sefer senden soğur.. ses çıkarma dışardan izle rahatsız olursan belirt durumu mantıklı bir savunma yapamazsa bitir ilişkiyi ilk sevgilin de değil son sevgilin de olmayacak üzme kendini boşa :popcorn:
:muck: Bugün konuştum onunla. Aynen senin söylediğini söyledim; bir daha böyle bir şey olursa beni unut, hayatından çıkar dedim. O da bir daha asla böyle bir şey olmayacak dedi. (:

Çok rahat takılıyorum , arkadaşlarla felan. Hatta yoldan geçen biriyle bile çok rahat muhabbet kurabiliyorum. Sınıfta veya dershanede arkadaş ortamım iyi. Fakat kızla yüzyüze gelince konuşamıyorum. Elim ayağıma dolanıyor , saçmalıyorum kısacası. Ne yapmalıyım? Çok seviyorum kızı sırılsıklam aşığım fakat böyle giderse kızda benden uzak durmaya başlayacak. :think:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Ahh ahh bugun sevgilimden ayrıldım ama ben ayrıldım o değil. :lol: Yani ben dedim ayrılalım diye, ohh ya üstümden kocaman bir yük kalktı valla ama şimdi bir eksiğimiz var nasıl kız bulacaz tekrar pfff iç arkadaş bugun sabahlara kadar wahhhh daral:

Toxicated demiş ki:
Ahh ahh bugun sevgilimden ayrıldım ama ben ayrıldım o değil. :lol: Yani ben dedim ayrılalım diye, ohh ya üstümden kocaman bir yük kalktı valla ama şimdi bir eksiğimiz var nasıl kız bulacaz tekrar pfff iç arkadaş bugun sabahlara kadar wahhhh daral:
mutluluktan mı içicen? makara:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Mike Shinoda demiş ki:
Toxicated demiş ki:
O değil ona bi pırlanta bileklik almıştım birde annemin bana doğum günü hediyesi süper bi şapkam vardı onu da istedi mecbur vermiştim dedim yarın elime ulaşsın onlar ofise getir, ok dedi ama bakalım yarın bekleyecez ..

PS : Bugun mutluluktan içiyoruz da yarın istediklerimi alamazsam üzüntüden içerim :P

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
Toxicated demiş ki:
Mike Shinoda demiş ki:
Toxicated demiş ki:
O değil ona bi pırlanta bileklik almıştım birde annemin bana doğum günü hediyesi süper bi şapkam vardı onu da istedi mecbur vermiştim dedim yarın elime ulaşsın onlar ofise getir, ok dedi ama bakalım yarın bekleyecez ..

PS : Bugun mutluluktan içiyoruz da yarın istediklerimi alamazsam üzüntüden içerim :P
evet Sertaç son gelişmeleri alalım :P

Güzin beyler;
Bir minibüs A ilçesinden B ilçesine 50 dakikada gidiyorsa, varış saati 09:00 olmalıysa SF'nin kaçta uyanması gerekir makara:

Pergio demiş ki:
çok geç :mrgreen:
Şimdi uzun uzun denklem kurmayayım 7'de uyanırsam anca işte... makara:
Mike Shinoda demiş ki:
SnowFlake demiş ki:
Güzin beyler;
Bir minibüs A ilçesinden B ilçesine 50 dakikada gidiyorsa, varış saati 09:00 olmalıysa SF'nin kaçta uyanması gerekir makara:
Buna göre şoförün adı nedir? makara:
dur ben sana msnde son km espirimi yapayım :mrgreen:

SnowFlake demiş ki:
Pergio demiş ki:
çok geç :mrgreen:
Şimdi uzun uzun denklem kurmayayım 7'de uyanırsam anca işte... makara:
Mike Shinoda demiş ki:
SnowFlake demiş ki:
Güzin beyler;
Buna göre şoförün adı nedir? makara:
dur ben sana msnde son km espirimi yapayım :mrgreen:
/engel :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Mike Shinoda demiş ki:
Josephine demiş ki:
Benim bir derdim yok gezinirken girdim öylesine. :mrgreen:
maksat uplamaksa sorun yok hacım :mrgreen:

Zeratul demiş ki:
11 ay boyunca yaşadığım olayları anlatsam 400 sayfa post gelir extrayı geçeriz.com :P
bir yıldız doğuyorr makara: nese:
ps: hülya buldum kız buldum :mrgreen: :mrgreen:
artık bizim de aktif bir başlığımız olacak :dance: :mrgreen: ama sen sakin ol evreka evreka diye fırlama sokaklara :P

Yukarı Alt