Böyle askın taa dibine beton dökeyim yaa!Mike Shinoda demiş ki:onu hatırladığın bir müzik varsa dinlemeyi bırak, arkadaş bakamam ona diyorsan kökten çözüm; msnini, facebook hesabını sil.Crisis demiş ki:unutmak icin tüyo ver o zaman
Böyle askın taa dibine beton dökeyim yaa!Mike Shinoda demiş ki:onu hatırladığın bir müzik varsa dinlemeyi bırak, arkadaş bakamam ona diyorsan kökten çözüm; msnini, facebook hesabını sil.Crisis demiş ki:unutmak icin tüyo ver o zaman
Aynen onu yap.Crisis demiş ki:Böyle askın taa dibine beton dökeyim yaa!Mike Shinoda demiş ki:onu hatırladığın bir müzik varsa dinlemeyi bırak, arkadaş bakamam ona diyorsan kökten çözüm; msnini, facebook hesabını sil.Crisis demiş ki:unutmak icin tüyo ver o zaman
Sana ne oldukiJosephine demiş ki:Off mutlu olamıyorum !
Kopya rulez.(Orası sıcakmı sogukmu bilmem)Süveteri giyiyosun,not defterinin bir yapragına arkalı önlü cıkabilecek soruların cevaplarını yazıyosun.Kagıdı süveterin icine koyuyosun.Hoca arka sıralara yöneldiginde elini pantolonun ordan iceri yavasca salıp kagıda ulasıyosun.Görebilecegin mesafeye getirdikden sonra cevabı bulup dogru düzgün okuyosun.Kagıda aklında kalanları yazıyosun.70+Al gecjVardin demiş ki:Yazılım var 2 tane help me güzin ablaa
Zeratul demiş ki:sevdiğiniz insanı unutmanın en iyi yolu başkalarıyla sevişmektir ^^
ps : bu benim düşüncem
Dersi derste dinleyip sınava 1 saat kala gözden geçireceksin 100 alıp çıkacaksın ablan gibiProMaster demiş ki:2 Hafta boyunca her gun sinavim var Kafayi kaldiramiyorum Kopya deseniz Imkansiz Hocalar cin gibi goz actirmiyor... Nabacam yaw
sözeliz biz hıhArcadia demiş ki:Yarın kimya ve fizik sınavım var fizik basitte kimya kol gibi olacak tahminimce ne önerirsin çalışkan ablamız
al eline konu anlatımlı bir kitap konuyu kavra takır takır soru çözArcadia demiş ki:Yarın kimya ve fizik sınavım var fizik basitte kimya kol gibi olacak tahminimce ne önerirsin çalışkan ablamız
Ona sorman lazımGnome demiş ki:Guzin ablaciğim , okan abi neden kaç saattir pmlerime cevab atmiyor ? Şuan meraktan tırnaklarımı yıyorum.
Ulaştığımda soracam inş.SnowFlake demiş ki:Ona sorman lazımGnome demiş ki:Guzin ablaciğim , okan abi neden kaç saattir pmlerime cevab atmiyor ? Şuan meraktan tırnaklarımı yıyorum.
Hülya tercüman bul bana anlamıyorum ne diyor buArcadia demiş ki:Sorunda orda zaten konuyu kavrasam devamı gelecek te anasının nikahı kadar konu var taaa kimyasal bağlardan son üniteye kadar
Olm git tarih çalış sen anlamassın bunları kafan basmaz akıl gerektiren konular bunlarMike Shinoda demiş ki:Hülya tercüman bul bana anlamıyorum ne diyor buArcadia demiş ki:Sorunda orda zaten konuyu kavrasam devamı gelecek te anasının nikahı kadar konu var taaa kimyasal bağlardan son üniteye kadar
Hünkar İskelesi antlaşmasının tarihini söyle nanArcadia demiş ki:Olm git tarih çalış sen anlamassın bunları kafan basmaz akıl gerektiren konular bunlarMike Shinoda demiş ki:Hülya tercüman bul bana anlamıyorum ne diyor buArcadia demiş ki:Sorunda orda zaten konuyu kavrasam devamı gelecek te anasının nikahı kadar konu var taaa kimyasal bağlardan son üniteye kadar