jVardin demiş ki:
Yazılım var 2 tane help me güzin ablaa pray: daral:
Kopya rulez.(Orası sıcakmı sogukmu bilmem)Süveteri giyiyosun,not defterinin bir yapragına arkalı önlü cıkabilecek soruların cevaplarını yazıyosun.Kagıdı süveterin icine koyuyosun.Hoca arka sıralara yöneldiginde elini pantolonun ordan iceri yavasca salıp kagıda ulasıyosun.Görebilecegin mesafeye getirdikden sonra cevabı bulup dogru düzgün okuyosun.Kagıda aklında kalanları yazıyosun.70+Al gec :wink1: makara: makara:

Zeratul demiş ki:
sevdiğiniz insanı unutmanın en iyi yolu başkalarıyla sevişmektir ^^

ps : bu benim düşüncem :P

Yanlış bence..

dediğin şeyi uyguladım.. sadece zaman kaybı.. kalbin onu istiyor , aklın onda ama sen başka biriylesin .. bu sadece o seviştiğin kişiye yaptığın haksızlıktan başka birşey degil.

Pro

rank8
2 Hafta boyunca her gun sinavim var Kafayi kaldiramiyorum Kopya deseniz Imkansiz Hocalar cin gibi goz actirmiyor... Nabacam yaw :think:

Yarın kimya ve fizik sınavım var fizik basitte kimya kol gibi olacak tahminimce ne önerirsin çalışkan ablamız :P

Guzin ablaciğim , okan abi neden kaç saattir pmlerime cevab atmiyor ? Şuan meraktan tırnaklarımı yıyorum. daral: sin:

Tüm niyetlerin, bedenleri varmışçasına görülebildi
Arcadia demiş ki:
Yarın kimya ve fizik sınavım var fizik basitte kimya kol gibi olacak tahminimce ne önerirsin çalışkan ablamız :P
al eline konu anlatımlı bir kitap konuyu kavra takır takır soru çöz :P
Gnome demiş ki:
Guzin ablaciğim , okan abi neden kaç saattir pmlerime cevab atmiyor ? Şuan meraktan tırnaklarımı yıyorum. daral: sin:
Ona sorman lazım :santa:

Sorunda orda zaten konuyu kavrasam devamı gelecek te anasının nikahı kadar konu var taaa kimyasal bağlardan son üniteye kadar :P

Mike Shinoda demiş ki:
Arcadia demiş ki:
Sorunda orda zaten konuyu kavrasam devamı gelecek te anasının nikahı kadar konu var taaa kimyasal bağlardan son üniteye kadar :P
Hülya tercüman bul bana anlamıyorum ne diyor bu :mrgreen:
Olm git tarih çalış sen anlamassın bunları kafan basmaz akıl gerektiren konular bunlar :twisted: :P :muck:

Arcadia demiş ki:
Mike Shinoda demiş ki:
Arcadia demiş ki:
Hülya tercüman bul bana anlamıyorum ne diyor bu :mrgreen:
Olm git tarih çalış sen anlamassın bunları kafan basmaz akıl gerektiren konular bunlar :twisted: :P :muck:
Hünkar İskelesi antlaşmasının tarihini söyle nan :mrgreen:

Yukarı Alt