zuahahaha ezber kabiliyeti olmayanlar da sözelci olamaz kuzuuuumMike Shinoda demiş ki:Hünkar İskelesi antlaşmasının tarihini söyle nan
gugıl amcadan gel yuğtup osman baydemir arama sonuçlarıArcadia demiş ki:8 Temmuz 1833
goççum hülyaaSnowFlake demiş ki:zuahahaha ezber kabiliyeti olmayanlar da sözelci olamaz kuzuuuumMike Shinoda demiş ki:Hünkar İskelesi antlaşmasının tarihini söyle nan
gugıl amcadan gel yuğtup osman baydemir arama sonuçlarıArcadia demiş ki:8 Temmuz 1833
Doğuştan kimyager doğaydın da ağlanmayaydın burda artizArcadia demiş ki:gugıl da o kadar genel kültür yok ben doğutan hünkar lı doğmuşum
Ayrılmazsan ileride daha kötüsünü yaşarsın diye düşünüyorum.Mopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
Sevgilim benle çıkarken bu çocukla öpüştü. O kadar seviyordum ki ayrılmadım, gelip özür diledi, tamamen isteksiz oalrak olduğunu vs. söyledi. Şimdi ondan o çocukla görüşmesini istemediğimi söylüyorum. Olmaz diyor. Biz artık sadece arkadaşız, ona güveniyorum falan.
Biraz düşündüm ve onsuz yaşayabileceğimi anladım. Ama gene de onu seviyorum.
Sizce ayrılmalı mıyım ayrılmamalı mıyım?
vuruyor gol oluyooorMike Shinoda demiş ki:goççum hülyaaSnowFlake demiş ki:zuahahaha ezber kabiliyeti olmayanlar da sözelci olamaz kuzuuuumMike Shinoda demiş ki:Hünkar İskelesi antlaşmasının tarihini söyle nan
Sana güveniyorum istediğinle görüş ama aynı şey bir daha olursa beni kaybedersin de. Seni seviyorsa kendisi soğuyacak o çocuktan zaten. Ayrılma boyutuna getirecek kadar tartışmayın böyle geçmiş meselelerini kapayın unutun gitsin. Ayrıca herkes "onsuz" yaşayabilir zaman her şeyi-herkesi unuttururMopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
Sevgilim benle çıkarken bu çocukla öpüştü. O kadar seviyordum ki ayrılmadım, gelip özür diledi, tamamen isteksiz oalrak olduğunu vs. söyledi. Şimdi ondan o çocukla görüşmesini istemediğimi söylüyorum. Olmaz diyor. Biz artık sadece arkadaşız, ona güveniyorum falan.
Haklısın, bence de daha kötüsü olabilir.Mike Shinoda demiş ki:Ayrılmazsan ileride daha kötüsünü yaşarsın diye düşünüyorum.Mopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
Ya soğumaz ve onla görüşmeye devam ederse? Şu anki durumlarına bakılırsa yakında dost olacaklar.SnowFlake demiş ki:Sana güveniyorum istediğinle görüş ama aynı şey bir daha olursa beni kaybedersin de. Seni seviyorsa kendisi soğuyacak o çocuktan zaten. Ayrılma boyutuna getirecek kadar tartışmayın böyle geçmiş meselelerini kapayın unutun gitsin. Ayrıca herkes "onsuz" yaşayabilir zaman her şeyi-herkesi unuttururMopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
İstemediğin bir durum yaşamadığın sürece arkadaş kalmalarına izin ver sonra sen beni kısıtlayamazsın diye ayrılmaya kadar gider bu sefer senden soğur.. ses çıkarma dışardan izle rahatsız olursan belirt durumu mantıklı bir savunma yapamazsa bitir ilişkiyi ilk sevgilin de değil son sevgilin de olmayacak üzme kendini boşaMopneet demiş ki:Ya soğumaz ve onla görüşmeye devam ederse? Şu anki durumlarına bakılırsa yakında dost olacaklar.SnowFlake demiş ki:Sana güveniyorum istediğinle görüş ama aynı şey bir daha olursa beni kaybedersin de. Seni seviyorsa kendisi soğuyacak o çocuktan zaten. Ayrılma boyutuna getirecek kadar tartışmayın böyle geçmiş meselelerini kapayın unutun gitsin. Ayrıca herkes "onsuz" yaşayabilir zaman her şeyi-herkesi unuttururMopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
ayrıl ve kendine başka hatun yap derimMopneet demiş ki:Ya soğumaz ve onla görüşmeye devam ederse? Şu anki durumlarına bakılırsa yakında dost olacaklar.SnowFlake demiş ki:Sana güveniyorum istediğinle görüş ama aynı şey bir daha olursa beni kaybedersin de. Seni seviyorsa kendisi soğuyacak o çocuktan zaten. Ayrılma boyutuna getirecek kadar tartışmayın böyle geçmiş meselelerini kapayın unutun gitsin. Ayrıca herkes "onsuz" yaşayabilir zaman her şeyi-herkesi unuttururMopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
Hatun demeyin şu kızlara yaa çöp muamelesi yapıomuşsunuz gibi oluyor ben sevdiceğime hayatta hatun diyememmWindTalker demiş ki:ayrıl ve kendine başka hatun yap derim
hah işte siz öyle hatun deyince hepsine aynı gözle bahıyonuzmuş gibi algılıyorum ben bi denem aklıma geliyo ne alaka lan moduna geçiyorumZeratul demiş ki:hatun ve sevdiğin kız arasındaki bağlam tamamen farklıdır ^^
hatun dan kasıt , tek seferlik derler ya hani bağlanmayacağın sadece vakit geçireceğin falan filan
Az kaşardan tost,Çok kaşardan dost olmaz.Bir kere yapdıgını görmüssün icinde kurt var su an,ve icinden ayrılmak geliyor.AMA yapma,ayrılma.Baktın bir kere daha böyle birsey yaptı ver odunu yansınMopneet demiş ki:Ya soğumaz ve onla görüşmeye devam ederse? Şu anki durumlarına bakılırsa yakında dost olacaklar.SnowFlake demiş ki:Sana güveniyorum istediğinle görüş ama aynı şey bir daha olursa beni kaybedersin de. Seni seviyorsa kendisi soğuyacak o çocuktan zaten. Ayrılma boyutuna getirecek kadar tartışmayın böyle geçmiş meselelerini kapayın unutun gitsin. Ayrıca herkes "onsuz" yaşayabilir zaman her şeyi-herkesi unuttururMopneet demiş ki:Sevgilim, ben ve onun eski sevgilisi aynı sınıftayız.
bakmayın siz ona çok aşık ne dediğini bilmiyor uşaklıgilMike Shinoda demiş ki:hah işte siz öyle hatun deyince hepsine aynı gözle bahıyonuzmuş gibi algılıyorum ben bi denem aklıma geliyo ne alaka lan moduna geçiyorumZeratul demiş ki:hatun ve sevdiğin kız arasındaki bağlam tamamen farklıdır ^^
hatun dan kasıt , tek seferlik derler ya hani bağlanmayacağın sadece vakit geçireceğin falan filan
SnowFlake demiş ki:bakmayın siz ona çok aşık ne dediğini bilmiyor uşaklıgilMike Shinoda demiş ki:hah işte siz öyle hatun deyince hepsine aynı gözle bahıyonuzmuş gibi algılıyorum ben bi denem aklıma geliyo ne alaka lan moduna geçiyorumZeratul demiş ki:hatun ve sevdiğin kız arasındaki bağlam tamamen farklıdır ^^