aşık olduğum bi kızla(D diyelim
) bi süre çıktıktan sonra ayrıldık.. berbat olduğum için başka kızlarla avutmaya çalıştım kendimi.
derken 3. çıktığım kıza(C diyelim
) yavaş yavaş aşık olmaya başladım.. ama bir türlü eski çıktığımı unutamıodm.. sonra karşıma gördüğüm en güzel kız çıktı ve çok iyi anlaştık(İ diyelim bunada
).. arkadaş giderken birden çıkmaya başladık sevdiğimizi söyledik birbirimize.. haliyle C den ayrıldım.. İ le çok güzel gidiodu.. ama C ye karşı hislerim birden alt üst oldu üzdüğüm için pişman oldum çok.. ama İ yide seviordm.. sonra İ C ye yaptığımı öğrenio ve benden ayrılıo.. ama sevdiği için bir türlü tamamen bırakamıo beni.. haliyle bende onu.. bi yandan C hala aklmdan çkmıo.. İ ile arkadaşça buluştuk.. güzel geçsede gün arkadaşça olmucaını anladım.. ve uzun bir msjla onunla arkadaş kalamıycaımı bir şans tanımasını istedim.. cevap vermedi 2 gündür.. C yide aklımdan çıkaramıorm gördükçe bi acaip oluorm.. sürekli yaşadıklarımız fln aklıma gelio..
Ama tabiki C benden nefret ediyo yaptığım şeyden dolayı.. İ ilede aramız şuan iyi değil.. nolucaını bilemiorm.. başta bahsettğim D de aklıma geldikçe deliricek gibi oluyorm çünkü gerçekten aşıktım ona..
hepsini bir kenara atıp başka bi kızla kafamı dağıtsam diyorum tam yakınlaşıorz sevgilisnin olduğunu öğreniorm
iyice brezilya dizisine döndü hayatım elim kolum bağlandı resmen...
hadi yardım edin