Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
badLuck demiş ki:
parodn araştırmadan sormuş oluuyom bu kez fakat burda iki bot mu var yani soft ve nubot mu yoksa ikisini bir arada falanmı şahsen softbota alışığım :lol: onu yapsam şimdi skillsiz mi olacak ???
Burda tek bot var oda iSROBOT burda onu bedava yapıyoruz.

şimdi şöyle açıklayalım softmod dediğimiz paralı yani iSROBOT un oynanmış yada cracklenmiş şekliydi parasızdı aynı anda 5 karakter açıyoduk zoomhack vardı ve beleşti.Yani güncelleme olur paralı bot çıkar hemen ardından SM yani SoftMode gelirdi.Softmode hala var ama artık paralı.Bundan başka T-Bot , NuBot gibi bir iki bot daha var ama bu sitede genelde paralı bot yani iSROBOT,T-bot ve Haxcr4 kullanılıyo.Haxcr4 te paralı iSROBOT u bedava yapıyo yani login olmadan Auto aktif oluyor ama skiller gözükmüyo.İşte bizde skilleri macro dediğimiz programlara sanki biz elimizle basıyomuş gibi klavyedeki 1234 sayılarına programla basmasını sağlıyoruz.Böylece bot programımız hem adam seçip keserken hemde skilleri kullanıyo.Tek dezavantajı ise klavyede tuşlara oto basıldığından konuşamıyoruz vede bilgisayarda pek işlem yapamıyoruz.Umarım açıklayıcı olmuştur. Cool

oldu üstad açıklayıcı olmazmı saol zaten şimdi yaptım girdim başlattım önceden paralı kullandıgım için biliyorum ayarları falan ama bu bot skillsiz vuruyo buna bi çare bulamıyormuyuz? bu arada yaklaşık bir yıl olacak üye olalı ve hiç bi forumda bu kadar ilgili modlar bulamadım saolun.

badLuck demiş ki:
oldu üstad açıklayıcı olmazmı saol zaten şimdi yaptım girdim başlattım önceden paralı kullandıgım için biliyorum ayarları falan ama bu bot skillsiz vuruyo buna bi çare bulamıyormuyuz? bu arada yaklaşık bir yıl olacak üye olalı ve hiç bi forumda bu kadar ilgili modlar bulamadım saolun.

yardımcı olabiliyosak ne mutlu artık bizimde paylaşma zamanımız gelmeli yabancı sitelerde her yenilik anında duyuruluyo bizde elimizden geldikçe yenilikleri size en kısa zamanda iletiyoruz.

skiller için NuBot Helper i indir kur üstte anlattığım şekilde ayarlarını yap o klavyeden sen basıyo gibi tuşlara basıcak 1 2 3 4 diye bufflarında zamanını ayarla bittikçe yenilesin.ii kasmalar Cool

aynı botu bende kullanmıştım...nubotu da tabi...ancak bnm bildigim nubot helper da aynı actool gibi sürekli tuşlara basıyor Wink ..(şehirdeyken filan..)eger sehirdeyken basmıyorsa gercekten işe yarar bişi olur...tesekkürler...(bu arada bnm net 1 haftalıgına kapalı 1 hafta uzak kaldım siteden inş. hafta bası acılcak...özledim siteyi yahu....hehe... :mrgreen:

pfffffff

Aileden
deukalion demiş ki:
mumya307 demiş ki:
bence indirmeyin kotanın a....flame network 22mb valla kotaya çok koyuyo yinede kota derdi olmayanlar indire bilir
frame work hata verirse indirilcek kardeş win xp sp2 ise zaten gerek kalmıyo.haxcr4x çalıştırılınca mscore.dll gibi bi dosya hatası verirse framework 2 yükleyin Cool
mscoree.dll dosyasını ben upload ederim lazım olana
sanırım sabit bir dosyaydı

kardes start diyorum öyle duruyo boşa atıo skilleri ben tıklıyorum gidip dalıyo, düşenleri almıyo.. yardım ltfen

edit

saldırtabiliyorum ama gold dışındakileri toplamıyo+skillsiz dalıyo
Sad

A

Anonymous

Guest
TaksProp mu böyle bişi olması lazım. BU bölümün bütün hepsini almasını ayarla

hepsi al demenini kisa tusu war mi hepsini teker teker secemk uzun sürerde biraz

ekran kartınıda güncelledim yine bole yazı çıkıor

OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)
CPU : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Memory : Physical(511.3MB), Page(1249.7MB), Virtual(2047.9MB Sad Sad Sad

üstad Tup nickli arkadaşımızın sitesinde skill sorununu açıklayan bir yazı var bunun için bot klasörlerinde oynama yapmamızı anlatıyo ama ben daha önce paralı bot kullandıgım için ayarlar şu anda var ama hala skilleri görmüyor. şu skill ayarlarına bi göz atarmısınız mod arkadaşlar.siteyi reklam olmasın diye vermiyom ama modlar biliolardır zaten Tup un verdiği programlar içinde yazıo

badLuck demiş ki:
üstad Tup nickli arkadaşımızın sitesinde skill sorununu açıklayan bir yazı var bunun için bot klasörlerinde oynama yapmamızı anlatıyo ama ben daha önce paralı bot kullandıgım için ayarlar şu anda var ama hala skilleri görmüyor. şu skill ayarlarına bi göz atarmısınız mod arkadaşlar.siteyi reklam olmasın diye vermiyom ama modlar biliolardır zaten Tup un verdiği programlar içinde yazıo

kardeş o yöntem daha önce sitede verildi ama açıkcası ben becerememiştim ama yapanlarda oldu.Tup un verdiği yöntem bizim sitedede var Unknow skill sorununa çözüm diye Cool

hepsini çıkartıp silkroadın içine atıyoruz sonra helper ve botu açıp giriyoruz demi????

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt