Questionnuk3r_tr demiş ki:imblue basmıo galiba Rolling Eyes
Questionnuk3r_tr demiş ki:imblue basmıo galiba Rolling Eyes
evet geçte olsa farkettim ama skiller gözükmüyo ve dediğim gibi ben önceden paralı kullandıgım için herşeyim ayarlı ama unknown olarak değil hiç çıkmıyolar yoksa ne guzel ayarlı zate .deukalion demiş ki:badLuck demiş ki:üstad Tup nickli arkadaşımızın sitesinde skill sorununu açıklayan bir yazı var bunun için bot klasörlerinde oynama yapmamızı anlatıyo ama ben daha önce paralı bot kullandıgım için ayarlar şu anda var ama hala skilleri görmüyor. şu skill ayarlarına bi göz atarmısınız mod arkadaşlar.siteyi reklam olmasın diye vermiyom ama modlar biliolardır zaten Tup un verdiği programlar içinde yazıo
kardeş o yöntem daha önce sitede verildi ama açıkcası ben becerememiştim ama yapanlarda oldu.Tup un verdiği yöntem bizim sitedede var Unknow skill sorununa çözüm diye Cool
bunun için nubot helper i yuklemen lazım o senin için tuşlara basıyor. Yani 1-2-3-4- e falan Wink birinci sayfada var zaten devamında detectiveasdfasdf demiş ki:ee bu isro botun crack versiyonu iyi calısıyor ama skiller gelmiyor
bende programıcıyım sende programcısın o da programcı herkes programcı ne olacak bu fenerin hali detective74_golge demiş ki:vaybe 1.70b oldu 1.72 bende programcıyım keyloger yada trojen programı ile birleştirimiş bu program...
serdarinho demiş ki:harcraxı açarken dee dee dee die bi hata veriyo
drop fightin back ... 15sn yazan seçeneği disable yapın yani aktif olmasın Coolasdfasdf demiş ki:isro bot creck çoook yavas kasıyor ve townda hicbirsey yapmıyor neden ?
townda alışveriş yapıyo ama yinede başında durmanızda fayda var bazen NPC ye girmiyo Ideadeukalion demiş ki:drop fightin back ... 15sn yazan seçeneği disable yapın yani aktif olmasın Coolasdfasdf demiş ki:isro bot creck çoook yavas kasıyor ve townda hicbirsey yapmıyor neden ?
74_golge demiş ki:vaybe 1.70b oldu 1.72 bende programcıyım keyloger yada trojen programı ile birleştirimiş bu program...
drop fightin back ... 15sn yazan seçeneği disable yapın yani aktif olmasın Coolminotauros demiş ki:sağol yeni indirdim ama arada takılıp kalıyo yaratık filan seçmiyo öle bekliyo
Exy- demiş ki:bende programıcıyım sende programcısın o da programcı herkes programcı ne olacak bu fenerin hali detective74_golge demiş ki:vaybe 1.70b oldu 1.72 bende programcıyım keyloger yada trojen programı ile birleştirimiş bu program...