mumya307 demiş ki:birde çok yavaş atack yapıyo nubotla kullanırkne görev torbalarını fln toplamıyo nubotsuz kesinlikle işe yaramıyo bende onu nasıl düzeltecez??
deukalion demiş ki:mumya307 demiş ki:birde çok yavaş atack yapıyo nubotla kullanırkne görev torbalarını fln toplamıyo nubotsuz kesinlikle işe yaramıyo bende onu nasıl düzeltecez??
filtre ayarlarını ve attack yaparken 15sn beklemeyi ayarla kardeş skilleri göstermediğini bizde biliyoruz o yüzden nubot helper kullanıyoruz.arkadaşlar tekrar söylüyorum burda bedava olanı yapıyoruz 4 4lük olmaz olamaz çok isteyenler paralısını alabilir Exclamation Cool
bu arkadaşın üslubundan dolayı yardımcı olmuyorum Exclamationmumya307 demiş ki:deukalion demiş ki:mumya307 demiş ki:birde çok yavaş atack yapıyo nubotla kullanırkne görev torbalarını fln toplamıyo nubotsuz kesinlikle işe yaramıyo bende onu nasıl düzeltecez??
filtre ayarlarını ve attack yaparken 15sn beklemeyi ayarla kardeş skilleri göstermediğini bizde biliyoruz o yüzden nubot helper kullanıyoruz.arkadaşlar tekrar söylüyorum burda bedava olanı yapıyoruz 4 4lük olmaz olamaz çok isteyenler paralısını alabilir Exclamation Cool
filtre ayarına giriyorum fkt orda görev torbası gibi bişi yazmıyo bide atack ayarını nasıl 15sn ye düşürcez onuda resimli koysan
whitewolf demiş ki:bende herşey doğru gitti çalıştı da ama hiç bir skill gözükmüyo unknown değil ne yapabilrim ??
nubot la ayarlarsan basıyo kardeş pardon görmemişim Coolnuk3r_tr demiş ki:biriniz cvp verseniz kaç msj dır cvp bekliorum imblue basıomu bu ?
ben demiştim ama daha çıkmadı sanırım bot ayarlarında bi sorun var hp veya mp olmayınca yere oturuyo sanırım o ayarlarda bi sorun var Questionilker_uA demiş ki:bu botla bi türlü charı kasamadım 3-4 tane kesiyo sonra duruyo oturuyo yere bi ara biri ''CHESMOD çıkar yakında biraz daha sabredin'' demişti ne zmn çıkackkk bu botla sırf zarar
deukalion demiş ki:mumya307 demiş ki:deukalion demiş ki:birde çok yavaş atack yapıyo nubotla kullanırkne görev torbalarını fln toplamıyo nubotsuz kesinlikle işe yaramıyo bende onu nasıl düzeltecez??
bu arkadaşın üslubundan dolayı yardımcı olmuyorum Exclamation
bu tür bir düsünceye sahipseniz neden buradasınız o c/p olayını siz buradan yapıyor olmayasınız Exclamationay yesinler sana kalmıştım..çok yardım ettinde yardım etmiyorum diyosun..başka forumlardan kopyala yapıştırla bu iş nereye kdr gider boşa ugraşma nerden aldıgınıda ben çok iyi biliyorum ama reklam yapmak istemiyorum.........................
pelerini takılmıs bilgisayarının fanına ucamazki böyledeukalion demiş ki:tweety kardeş hiç tartışma kardeş bu arkadaş o kadar sabırsız ki ö.m. lardan bana yazdıklarından dolayı bu şekilde karar aldım hiç bulaşma o kendini süpermen sanıyor uçmuş gitmiş