Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Şu anda update oluyo arkadaşlar sonuçları bu konudan bildiricem görev torbaları içinde bi çalışma yapıyorum ok Cool

arkadaşlar şu anda yapıorum ama serverlde sorun var oyzden sonra yapcam herşey hazırda beklior tek oyun kaldı

ya bıse sorcam bu hala calısıyomu bı cvp verırmısın en son ne zaman calsıtı bıde yenı pacth lerde geldı

sekapark demiş ki:
ya bıse sorcam bu hala calısıyomu bı cvp verırmısın en son ne zaman calsıtı bıde yenı pacth lerde geldı
bugün çalıştı bütün updatelerden sonra gayet ii durumda hatta alışveriş bile yapıyo Cool

Benimkinde calışıyo ama canavarın üstüne ben tıklamadan öldürmüyo buff filan onları kendi atıyoda anca ben canavarın üstüne tıkladığım zaman attac yapıyo

home tuşuna bas auto training de sorun çözülür ama loop tan kesim alanının koordiantlerını belirle

arkadaşım çok güzel bi çalışma olmuş tşk ediyorum ama bi konuda sıkıntım var nubot ayarlarını yaptım tüm skilleri kullanıyo daha sonra f3 kısmına geçio hiç bi skile basmadan öylce kalıyo neden dvm etmiyo acaba bi yardımcı olrmusunuz..

arkadaşlar güncelleme tamam yapacağınız ilk iş 1.72 ..73 yapmak... cliet ise 1.120 yapmak.. bu kadar basit şu an iniyor....

saol kardeş indiriyorum şuan bot çok süper kasıyo umarm böyle dvm eder tek sorunu görev torbalarını toplamaması Confused

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt