jmm demiş ki:sağol kardeş bot çok güzel ama siz siz olun lvliniz 70 + bu botu kullanmayn ban yersizniz
kardeş botun orjinal sitesinden link veriyorum çünkü rapide atınca bazı arkadaşlarımız virüslü diyebiliyor en güvenlisi benimde indirdiğim yerin linkini vermek evet oldukça yavaş ama güvenilir Cooljuanito05 demiş ki:çalışma için ellerine sağlık. ama lini rapide upload etseydin süper olcaktı. Ama yine de sağol.
srobotun pot ayarlarını kapat kardeş sorunun hallolur Coolmehmet125 demiş ki:yaratıklara keserken bir skill kullanıyor.başka kullanmıyor.bunun çözümü varmı yoksa herkestemi böle???
ajan orda nubot helper var onu kurucan ayarlıcan o vurucak skillere CoolKiLLeR_TurK demiş ki:Yha Ajan Ben Herşeyi Yaptım Skilleri fLn ama Bu SkiLsis Vuruyo BiLgi VerebiLirmisin extrabeer
valla sorunsuz bi bot bulursan bizede söle Coolefwajenza demiş ki:bu bot çok iyi değil ben kullanmıyorum tbot iyi diyorlar onu da çalıştıramadım 7vion'un da server mıdır ne zıkkım o açılmamış bir cracklı isrobot bulsam kasacam
helper e start dersen o skillere basar tabi skiller dogru yerlerindeyse ayarlar yapıldıysa bide hp mp pot ayarlarını isrobottan yapmayın nubottakilerle çakışıyor skillere basmıyor CoolOzanusTR demiş ki:ya ben botu kurdum ama Home'deki bot skillerimi görmiyo ayarlayamıyorum skillerimi helper ile ayarlayıncada benim tıklamam lazım oluyo yaratığın yanına kendi gitmiyor