Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
arkadaşlar botu biri rapid e upload edebilirmi? Böyle yüklenmiyor. İndiren arkaşlardan Biri lütfen rapide upload etsin şunu bi zahmet. bu arada çalışma için teşekkürler emeğinize sağlık.

çalışma için ellerine sağlık. ama lini rapide upload etseydin süper olcaktı. Ama yine de sağol.

Beyler bazı arkadaşlarda Hax4r çalışmıyormuş. Nedeni virüs programlarının hax4r ı engellemesidir. Nod32 kullanan arkadaşalar nodu kaldırarak diğer virüs programlarını kullanan arkadaşlarda virüs programlarınmı devre dışı bırakarak Hax4r ı çalıştırabilirler. Herkese iyi kasmalar.

jmm demiş ki:
sağol kardeş bot çok güzel ama siz siz olun lvliniz 70 + bu botu kullanmayn ban yersizniz

arkadaşlar ban sadece bu bota özel bişey değil paralı bot kullanıp silk almayıp banlanan arkadaşlarım var ban yemek istemeyen sade ve sadece silk alsın isterse 80 lvl olsun en dandik botu kullansın ban yemez Cool

juanito05 demiş ki:
çalışma için ellerine sağlık. ama lini rapide upload etseydin süper olcaktı. Ama yine de sağol.
kardeş botun orjinal sitesinden link veriyorum çünkü rapide atınca bazı arkadaşlarımız virüslü diyebiliyor en güvenlisi benimde indirdiğim yerin linkini vermek evet oldukça yavaş ama güvenilir Cool

yaratıklara keserken bir skill kullanıyor.başka kullanmıyor.bunun çözümü varmı yoksa herkestemi böle???

ya ben botu kurdum ama Home'deki bot skillerimi görmiyo ayarlayamıyorum skillerimi helper ile ayarlayıncada benim tıklamam lazım oluyo yaratığın yanına kendi gitmiyor

bu bot çok iyi değil ben kullanmıyorum tbot iyi diyorlar onu da çalıştıramadım 7vion'un da server mıdır ne zıkkım o açılmamış bir cracklı isrobot bulsam kasacam

efwajenza demiş ki:
bu bot çok iyi değil ben kullanmıyorum tbot iyi diyorlar onu da çalıştıramadım 7vion'un da server mıdır ne zıkkım o açılmamış bir cracklı isrobot bulsam kasacam
valla sorunsuz bi bot bulursan bizede söle Cool

OzanusTR demiş ki:
ya ben botu kurdum ama Home'deki bot skillerimi görmiyo ayarlayamıyorum skillerimi helper ile ayarlayıncada benim tıklamam lazım oluyo yaratığın yanına kendi gitmiyor
helper e start dersen o skillere basar tabi skiller dogru yerlerindeyse ayarlar yapıldıysa bide hp mp pot ayarlarını isrobottan yapmayın nubottakilerle çakışıyor skillere basmıyor Cool

arkadaşlar sayfa ne zmn güncellenicek buarada bot süper ve sorunusuz çalışıyo tek bişey var pet pot ayarlarını ayarlıyamadım... :lolmuch:

baştan sona kadar okudum ama herkes aynısını sölüyo bende ilk başta skill sorunu yaşamıştım ama bende hiç sorunsuz süper bi şekilde çalışıyodu sadece köpeğin canını bastıramadım o kadar bence bot çok iyi bundan iyisi ücretsiz olarak zor . . . Wink

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt