Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
saol kardeş deniorum da bendeki nod 32 i nasıl kapatıldığınıda sölersen çok memnun olcam teşekkürler!!

powerman demiş ki:
hala olmuyor bir daha iice anlatsan mod arkadaş!!!

valla kardeş en detaylı şekilde anlattım bug report u c/p yap bide ona bakalım bide haxcr4 ü tekrar bi indirmeni öneririm Cool

powerman demiş ki:
saol kardeş deniorum da bendeki nod 32 i nasıl kapatıldığınıda sölersen çok memnun olcam teşekkürler!!
kardeş nod32 yi kapatmak için sagdaki küçük simgeye çift tıkla ordan sayfa açılır küçük bişiordan çıkışı tıklayınca kapatırsın

teşekkürler..

ya bu hiçbi canavara saldırmıyor.kafayı yiyecem ben tıklıyom moba adam kesiyor.sonra yerdekileri bile almıyor.chakjilerin orda kasıyorum ama kasamıyorum bu sorularıma yanıtalabilirsem sevinirim Embarassed

brselbistan demiş ki:
ya bu hiçbi canavara saldırmıyor.kafayı yiyecem ben tıklıyom moba adam kesiyor.sonra yerdekileri bile almıyor.chakjilerin orda kasıyorum ama kasamıyorum bu sorularıma yanıtalabilirsem sevinirim Embarassed
auto training tuşu aktif mi loop ayarlımı Question

corge.1 demiş ki:
Hepsini denedim ama auto traning yeri gözükmüyo
bide şunu dene ilk sayfada yazdığı gibi oyuna bağlanmayı denediğinde dc olursan haxcr4 ve srobot u kapat önce haxcr4 sonra srobotu çalıştır win socket error hatasını al oyuna gir yine dc olursan yani server dolu derse haxcr4 ve srobotu kapat baştan haxcr4 ve srobotu tekrar çalıştır ok Exclamation

deukalion demiş ki:
brselbistan demiş ki:
auto training tuşu aktif mi loop ayarlımı Question
auto traning nerden açılıyor.uğraştım baya ama açamadım.

b,rde loop nedir??

canavara tıklıyınca skillere basıor kendi başına canavar seçmio bi de yerdekileri toplamıo ne ypacaz teşek..

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt