powerman demiş ki:hala olmuyor bir daha iice anlatsan mod arkadaş!!!
kardeş nod32 yi kapatmak için sagdaki küçük simgeye çift tıkla ordan sayfa açılır küçük bişiordan çıkışı tıklayınca kapatırsınpowerman demiş ki:saol kardeş deniorum da bendeki nod 32 i nasıl kapatıldığınıda sölersen çok memnun olcam teşekkürler!!
deukalion demiş ki:ajan orda nubot helper var onu kurucan ayarlıcan o vurucak skillere CoolKiLLeR_TurK demiş ki:Yha Ajan Ben Herşeyi Yaptım Skilleri fLn ama Bu SkiLsis Vuruyo BiLgi VerebiLirmisin extrabeer
açıklama yapmıcam srobot orjinal sitesinden Exclamationtheilker demiş ki:avg virüs koruma programı sro botu açar açmaz trojan virüsü buldu...
auto training tuşu aktif mi loop ayarlımı Questionbrselbistan demiş ki:ya bu hiçbi canavara saldırmıyor.kafayı yiyecem ben tıklıyom moba adam kesiyor.sonra yerdekileri bile almıyor.chakjilerin orda kasıyorum ama kasamıyorum bu sorularıma yanıtalabilirsem sevinirim Embarassed
bide şunu dene ilk sayfada yazdığı gibi oyuna bağlanmayı denediğinde dc olursan haxcr4 ve srobot u kapat önce haxcr4 sonra srobotu çalıştır win socket error hatasını al oyuna gir yine dc olursan yani server dolu derse haxcr4 ve srobotu kapat baştan haxcr4 ve srobotu tekrar çalıştır ok Exclamationcorge.1 demiş ki:Hepsini denedim ama auto traning yeri gözükmüyo
nubotta start dediğinde F3 teki kutulara sırayla basıyormu bi de F4 teki kutulara basıyormu QuestionBn KurDm Onu Ajan SikLLerİde ypdm ama SkiLsis Vuruyo
skillerimi doğru yere koydum Cooldeukalion demiş ki:nubotu ayarlayamamışsın kardeş skillerini dogru yere koy Coolpowerman demiş ki:ya botu filan kurdum,nubot'u ayarladım fakat skilllere basmıyor ?Canavara skillsiz vuruyor..
Konuyu açan arkadaş yardımcı olabilir mi acaba ?
imblue i F4 ün 1 . kutusuna koyarsan attacktan önce imblue basmış olur ok Coolfenasii demiş ki:peki imblue yu nereye koyuyoruz ? ben göremedim de daha önce verdiysen kusura bakma
auto traning nerden açılıyor.uğraştım baya ama açamadım.deukalion demiş ki:auto training tuşu aktif mi loop ayarlımı Questionbrselbistan demiş ki:ya bu hiçbi canavara saldırmıyor.kafayı yiyecem ben tıklıyom moba adam kesiyor.sonra yerdekileri bile almıyor.chakjilerin orda kasıyorum ama kasamıyorum bu sorularıma yanıtalabilirsem sevinirim Embarassed