Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
brselbistan demiş ki:
deukalion demiş ki:
brselbistan demiş ki:
ya bu hiçbi canavara saldırmıyor.kafayı yiyecem ben tıklıyom moba adam kesiyor.sonra yerdekileri bile almıyor.chakjilerin orda kasıyorum ama kasamıyorum bu sorularıma yanıtalabilirsem sevinirim Embarassed
auto training tuşu aktif mi loop ayarlımı Question
auto traning nerden açılıyor.uğraştım baya ama açamadım.

b,rde loop nedir??
eyvah be arkadaşım daha önce bot kullanmadın mı? bence önce paralı bot kısmından ayarları botu kullanmayı resimleriyle iice bi bak Cool

emrahcan demiş ki:
canavara tıklıyınca skillere basıor kendi başına canavar seçmio bi de yerdekileri toplamıo ne ypacaz teşek..
auto training ayarlımı tolaması için filtre ayarların yapman yeterli olucaktır. Cool

Arkadaşlar görev torbası toplamaması sorununa şöle bişi düşündüm

Şimdi attack skillerinizi 5 varsayıyorum skilleri 1 3 4 5 7 kutularına yerleştirin geriye kalan 2 ve 6 kutularınada A harfine basıp Auto Grap yazan üst satırın en sonundaki kutucuğu yerleştirin böylece attack başlarken ve biterken yerdekini toplama hamlesi yapması gerek Cool

Hlll olsun kardeşim seni ayakta alkışlıorum çalışıor beyler extrabeer şey sana bi sorum war birde yaf bot yattı zmn kastıı yere otomatik gitmior Rolling Eyes bi yardım cı olursan bekliorum pmni ama hll ossun !!

solidlight demiş ki:
Hlll olsun kardeşim seni ayakta alkışlıorum çalışıor beyler extrabeer şey sana bi sorum war birde yaf bot yattı zmn kastıı yere otomatik gitmior Rolling Eyes bi yardım cı olursan bekliorum pmni ama hll ossun !!
Walla hll olsun da kardeşim çalışıooo walla da şu arkadaşa katlıom otomatik gitmio kastıı yere bi yardımcı olsana extrabeer hll ossun

deukalion demiş ki:
Düngece sabaha kadar kastı bilginize Cool

http://www.bot369.com/download/sroboten1.74.exe
http://www.bot369.com/download/E1.121sro_client.rar

Buda paralı bot crack
http://rapidshare.com/files/44142837/Ha ... 1.rar.html

Ve macro için Nubot Helper
http://rapidshare.com/files/32023038/Helper.rar.html

Şimdi bütün dosyaları indirin daha sonra hepsini Silkroad klasörünün içine atın.
iSROBOT 1.70 ü Silkroad klasörüne kurun.Daha Sonra HaxCr4x 3.1 yi çalıştırın.Auto crack bölümünü enabled seçin.

-Resim Silinmiş.

Eger HaxCr4x3.1.exe dosyasını çalıştırdığınızda hata verirse aşağıdaki FrameWork 2 yi yükleyin.Download yazısına tıklayın indirin yükleyin.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856EACB-4362-4B0D-8EDD-AAB15C5E04F5&displaylang=en

SROBOT un parmaklı dosyasını çalıştırın."Win socket create error." diye bi hata vericek tamam deyip geçin ve oyunu çalıştırın.Home tuşuna bastığınızda Auto Training aktif olacaktır.Eger tekte giremezseniz haxcr4 ve srobotu kapatıp yeniden sırayla çalıştırın yoksa auto aktif olmaz.

NuBot Helper Ayarları
1-dosyayı indirdikten sonra istediğiniz yere açın.
2-HaxCr4 ve srobot ile oyuna girin.
3-Şimdi gelelim ayarlara,oyunda skillerimizi şöle ayarlıyoruz

F3 e basıp buff skilleriniz kaç taneyse sırayla yerleştirin.

-Resim Silinmiş.

F4 de ise attack skillerimizi yerleştiriyoruz

-Resim Silinmiş.

4-Skillerimizi ayarladıktan sonra programı çalıştırıyoruz.

-Resim Silinmiş.

-Resim Silinmiş.

F3 teki buffların zamanlarını yazarken skillin üstüne gelip kaç sn sürdüğünü yazıyoruz.

-Resim Silinmiş.

Örnek ayarlarda burda bunlar benim skillerin ayarları.

-Resim Silinmiş.

Ayrıca programı duraklatmak icin F6 programdan çıkmak için ise F7 tuşlarına basmanız yeterli.
Ya kardeşim hlll ossun seni harbiden bin kez ayakta alkışlıorum hll olsun sanAAAA wallla ne diim de yattı zmn adam kastıı yere otomatik gitmior onu da bi anlatırsan seviirö kahvekeyfi

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
home tuşuna sro açıkkenmi basıcaz yaw yardım edin Rolling Eyes home tuşuna basınca ie açılıyor ne bişçim işse auto training başka trlü nasıl açılıyorrrrrrrrrrrrrrrrr kahvekeyfi

Yaf bak kardeşim orda HaxCr4x 3.1 programı war onu açıcaksın ve o programın en sol köşesinde enabled desabled war enabledı seç,iceksin sonra eli açıcaksın oyuna giriceksin elden sonra helper ayarlarını yapıcaksın her şey ayrıntılı anladıınsın hll olsun ne diim Razz

botun ilk sayfasında back to die town seçili olmalı kardeşler bide nubotun hp mp ve köpek canı ayarlarını disable yapın çünkü bazen srobotla karışıyo kardeşler ok ii kasmalar. Cool

emrahcan demiş ki:
o zaman nubot helper ve srobot hp mp canlarını iptal edermisin bide öyle dene dicem ama ölme bence ex gitmesin Cool

bide hp potu 5 kalınca şehre dö diye bi seçenek var onuda seçermisin Question

brselbistan demiş ki:
home tuşuna basınca auto training aktif olmuyorrrr Confused
auto trainingi ve home işini çözdün demek o zman bide şunu dene

1-ilk önce haxcr4 ü
2-sonra srobot u çalıştır
3-win soket error hatasına tamam de
4-haxcr4 de auto crack i enabled yap
5-sağ alttan parmağa tıkla oyuna gir
6-eger tek seferde girersen auto training aktif olur
7-ama cannot server hatası alıp dc (dizconnect) olursan ve oyundan atılırsan
8-windowsa dönünce haxcr4 ü kapat
7-sağ alttan parmağa sağ tuşla tıkla exit de
9-1 . seçenekten tekrar dene

ok extraokk

skiller gozukmuyor ve kasma alanına gitmior oyle mal mal duruyor ama auto training aktif bot dosyasında ayarlada var ne ypamam gerekir Question

orionsguard demiş ki:
skiller gozukmuyor ve kasma alanına gitmior oyle mal mal duruyor ama auto training aktif bot dosyasında ayarlada var ne ypamam gerekir Question
skillerin gözükmediği yazıyo zaten kardeş kasma alanına elle götür loop u orda ayarla ok biraz zahmet lütfen konunun içini bi araştırın sorularının cevapları 16 sayfalık konunun içinde var zaten Exclamation

blackdewil demiş ki:
ben start game diyorum we bu çıkıyor

OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)
CPU : Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz
Memory : Physical(511.3MB), Page(1249.7MB), Virtual(2047.9MB)

bu ne yaf??
bende de bu hatayı verio ben daha yeni güncelledim bunun güncellmeyle alakası yok

EXp

rank8
ya görev itemleri toplanmıyor bi topic war o da işe yaramıyor

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt