Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
saol kardes bot ıcın calısıyo galıba ama crack ı varmı bunun yoksa eskısınmı kulanayım.....

bugün serverlar aşırı dolu ve inanılmaz lag var ama bot çalışıyo ben girdim ok Cool

Bu çok karışık vazgeçtim 1 den fazla çarla kasmaktan bişi anladıysam arap olam ne bu yok o dosyanın adını değiştir filan yinede saol başkalarının işine yaramıştır ama ben asla dosya adlarını değiştirmem sonra dosya bozulur yeniden yükle işin yoksa detective Exclamation

yok o botlarla girmye çalışıom iriom ama auto tranıng çıkmıo lütfen arklar bana çalışan bot lazım yarmkmm

KARDES BOT CALISIYO SEN YAPAMAMISSINDIR BENIM KI OLD BOTU VEREN ARKI COK SAOL.... :lol:

bütün herşeyi yapıyor buffları falan ama canavarların üstüne tıklamıyor
dolayısıyla atack yapmıyor.Kasma yerine götürüyorum sadece duruyor.ben bi canavarın üstüne tıkladığımda koyduğum skilleri basıyor...Common Atack yaptıramıyorum yardım pls...

çalışıyor yalan deil ama virüslü...................... Evil or Very Mad :lolmuch: :lolmuch: Evil or Very Mad

Ztn okullar acılınca online olma saatim azalcak virüs irüs karsıma cıkamaz :lol:

LordGX demiş ki:
ya calısıyo ama bot sehire döndükten sona kasma yerine gitmio Sad
bu ara sınavlarım vardı şimdi ilk işlerimden biri şu botun görev toplamaması ve durması sorunları ok Cool

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt