sıktı bu sm
botta sorun yok kardeş dün gece sabaha kadar kastı Coolkovboy demiş ki:KARDES BOT SIMDI CALISMIYO YENISINI BULURSAN SEVINIRIM KARDES SAOL BOT ICIN SIMDIDEN
lag hepimizin sorunu her botta var çünkü botsuzda girseniz lag var oyun bu aralar lag olayını abarttı Neutralalpay29 demiş ki:bot çalışıyor ama çok lag olduğundan geç vuruş yapıyor....vurmuyor gibi görünsede lagdan dolayı geç hareket ediyor....elle kassanız dahi atağınız saniyeler sonra görünüyor....başlarım bunların oyununa iki kez ezik yaratıklarda yattı adamım... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
demekki ayarlarında sorun var kardeş şehre dndüğüne göre bişi almak için şehre dönüyo ama maalesef bazı arklarda şehirde duruyo nedenini henüz çözemedik QuestionMaxell demiş ki:ben bunu indirdim ama malesef olmadı herseyini ayarlayıp stara tıklıyorum returna basıp hotanda bekliyor Question
multi konusu alt koularda vardı bi bakarsan yeni sürümüyle kullanabilirsin Ideasoho demiş ki:multisi çalışıo mu peki
nubpt helperle oyuna girmek derken ne kastettiğini anlamadım ama botu crackle botu aç oyuna gir sonra kasma yerine git orda nubotu çalıştır Exclamationakkas64 demiş ki:nu-bot helper ile oyuna girince bot çalışmıyor.
nubpt ayarlarında sorun var büyük ihtimal F3 e koyman gereken skillerde hata var QuestionOrDuCu demiş ki:Arkadaşlar nu-botu açtım durmadan sağa sola dönüyor ve sadece yaptığı mp basmak oda full dolu.Yardım lütfen.
nubot ayarlarını bi gözden geçir F4 e 1 2 3 4 diye diz skilleri nubotta altta attack skil sayısını skil sayınla aynı oranda seç okttyahoo demiş ki:sadece 1 skiller vuruyor f4 de yerleştirdim?
1- virüs programını kapat öyle denezafer1313 demiş ki:herşry ii de bu haxcr4 3.1 çalışmıo hata veriyo windows belirtilen aygıta, dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir dio. net frameworkude indirdim olmuyo yardım pls