Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
arkadslar bu bot calısıyor du dun gece en son su anda bilmiyorum avrupa char kasmak icin helper i acmanız gerekiyor ama chines char acarsanız helperi acmanıza gerek yok bizzat kendim denedim chines actim sorun yok sm gibi kasıyor bazen skiller gorun muyor ama siz secin o gorunmeyen skilleri charınız atack yapıyor denenmistir.
söyle bir uyarım olacak mesela chardan cıktınız yeniden acacaksınız herseyi yeniden baslatmanız gerekiyor (haxcr4x + botu) yoksa yaratıklara atak yapmıyor.
birde nubot helper i F6 tusuyla durdurduktan sonra tekrar calıstırmanız biraz zor oluyor assagıya inmiyor oyun bunun icin oyundan tamamen cıkıp girmek daha iyi oluyor (Not : ctrl +alt +del kombinasyonuyla helperi kapatırsanız tekrar actınızda calısmadını gorursunuz en iii cozumu oyundan cıkıp programları kapatmak sonra yeniden girmek
ii oyunlar..

bu programı ekleyen arkadsa tesekkur ederim calısmalarınızın updatelerden sonra devamını dilerim

saygılarımLa

Pasific : iSoLDieR (blader) BANNED
Mercury : bRd_b0w (kasıyor) botta :)))

Arkadaşlar uğraşlarım sonucu şu anda nubothelpersiz skilleri bastırabildim yanlız bi paralı bot şifresiyle bot ayarlarınızı kaydettiğiniz CFG uzantılı char ayar dosyanızla oluyor şu anda tek sorun görevleri toplatmak çalışmalarım hızla devam etmekte hepsini tparlayıp açıklıcam ii kasmalar...

KARDES BOT SIMDI CALISMIYO YENISINI BULURSAN SEVINIRIM KARDES SAOL BOT ICIN SIMDIDEN :lolmuch:

bot çalışıyor ama çok lag olduğundan geç vuruş yapıyor....vurmuyor gibi görünsede lagdan dolayı geç hareket ediyor....elle kassanız dahi atağınız saniyeler sonra görünüyor....başlarım bunların oyununa iki kez ezik yaratıklarda yattı adamım... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

ben bunu indirdim ama malesef olmadı herseyini ayarlayıp stara tıklıyorum returna basıp hotanda bekliyor Question

Arkadaşlar nu-botu açtım durmadan sağa sola dönüyor ve sadece yaptığı mp basmak oda full dolu.Yardım lütfen.

herşry ii de bu haxcr4 3.1 çalışmıo hata veriyo windows belirtilen aygıta, dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir dio. net frameworkude indirdim olmuyo yardım pls

alpay29 demiş ki:
bot çalışıyor ama çok lag olduğundan geç vuruş yapıyor....vurmuyor gibi görünsede lagdan dolayı geç hareket ediyor....elle kassanız dahi atağınız saniyeler sonra görünüyor....başlarım bunların oyununa iki kez ezik yaratıklarda yattı adamım... Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
lag hepimizin sorunu her botta var çünkü botsuzda girseniz lag var oyun bu aralar lag olayını abarttı Neutral

Maxell demiş ki:
ben bunu indirdim ama malesef olmadı herseyini ayarlayıp stara tıklıyorum returna basıp hotanda bekliyor Question
demekki ayarlarında sorun var kardeş şehre dndüğüne göre bişi almak için şehre dönüyo ama maalesef bazı arklarda şehirde duruyo nedenini henüz çözemedik Question

akkas64 demiş ki:
nu-bot helper ile oyuna girince bot çalışmıyor.
nubpt helperle oyuna girmek derken ne kastettiğini anlamadım ama botu crackle botu aç oyuna gir sonra kasma yerine git orda nubotu çalıştır Exclamation

OrDuCu demiş ki:
Arkadaşlar nu-botu açtım durmadan sağa sola dönüyor ve sadece yaptığı mp basmak oda full dolu.Yardım lütfen.
nubpt ayarlarında sorun var büyük ihtimal F3 e koyman gereken skillerde hata var Question

ttyahoo demiş ki:
sadece 1 skiller vuruyor f4 de yerleştirdim?
nubot ayarlarını bi gözden geçir F4 e 1 2 3 4 diye diz skilleri nubotta altta attack skil sayısını skil sayınla aynı oranda seç ok

zafer1313 demiş ki:
herşry ii de bu haxcr4 3.1 çalışmıo hata veriyo windows belirtilen aygıta, dosyaya erişemedi. öğeye erişmek için gereken izinleriniz olmayabilir dio. net frameworkude indirdim olmuyo yardım pls
1- virüs programını kapat öyle dene
2- dosyayı tekrar yükle Cool

Ya arkadaşım dediğin herşeyi aynen yaptım oyuna girdim ayarları yaptım çalıştırdım nubotuda isro botuda ama sadece düz dalıyor ne yapmam lazım?

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt