silkroad klasörüne şsrobot 1.70 i mi kurucağız 1.75 imi???oyuna girerkende hangisini kullanıcağız?
arkadaşım paralı bot alanlarda banlanıyo bilmiyosanız bari konuşmayın banlanma olayı kullandığınız botla değil silk alıp almamanızla ilgilidir bunu hala bilmiyosanız lütfen bari yorum yazmayın ve bot kullanmayın Exclamationyellpaze demiş ki:yaw gitttt n botu indirenler ve oyunda grdikleri an banlanıolar sen git neneni kandır... :?!!!
1.70 yüklersen açılmaz 1.75 i yüklüceksin ok Ideaaragorn3333 demiş ki:ya bide parmak işaretine tıklıyorum tıklıyorum oyun açılmıyo neden?
nubot helper ayarlarında sorun var kardeş tekrar bi kontrol et F3 e bas buff skillerini diz F4 e bas attack skillerini diz ok CoolDarkDivision demiş ki:Ya arkadaşım dediğin herşeyi aynen yaptım oyuna girdim ayarları yaptım çalıştırdım nubotuda isro botuda ama sadece düz dalıyor ne yapmam lazım?
ya yaptım hepsini ama olmadı Sad aynı resimlerdeki gibi yaptım hala olmadı Sad(deukalion demiş ki:nubot helper ayarlarında sorun var kardeş tekrar bi kontrol et F3 e bas buff skillerini diz F4 e bas attack skillerini diz ok CoolDarkDivision demiş ki:Ya arkadaşım dediğin herşeyi aynen yaptım oyuna girdim ayarları yaptım çalıştırdım nubotuda isro botuda ama sadece düz dalıyor ne yapmam lazım?
bütün linkler sorunsuz kardeş rapidten indirmeyi bilmiyosan forumda anlatımı olmalı Coolnefret2836 demiş ki:kardeş linklere bir bakıversen ilk 2 tamam sonrakiler inmio:(