Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
yellpaze demiş ki:
yaw gitttt n botu indirenler ve oyunda grdikleri an banlanıolar sen git neneni kandır... :?!!!
arkadaşım paralı bot alanlarda banlanıyo bilmiyosanız bari konuşmayın banlanma olayı kullandığınız botla değil silk alıp almamanızla ilgilidir bunu hala bilmiyosanız lütfen bari yorum yazmayın ve bot kullanmayın Exclamation

DarkDivision demiş ki:
Ya arkadaşım dediğin herşeyi aynen yaptım oyuna girdim ayarları yaptım çalıştırdım nubotuda isro botuda ama sadece düz dalıyor ne yapmam lazım?
nubot helper ayarlarında sorun var kardeş tekrar bi kontrol et F3 e bas buff skillerini diz F4 e bas attack skillerini diz ok Cool

deukalion demiş ki:
DarkDivision demiş ki:
Ya arkadaşım dediğin herşeyi aynen yaptım oyuna girdim ayarları yaptım çalıştırdım nubotuda isro botuda ama sadece düz dalıyor ne yapmam lazım?
nubot helper ayarlarında sorun var kardeş tekrar bi kontrol et F3 e bas buff skillerini diz F4 e bas attack skillerini diz ok Cool
ya yaptım hepsini ama olmadı Sad aynı resimlerdeki gibi yaptım hala olmadı Sad(

nubot heplerde start diyince hiç bişeye basmıyomu yani chat bölümüne mousela tıkla bi bak bakalım 12341234 diye tuşlara basıyomu Question

dediklerinizi yaptım ancak botu çalıştıramadım bir türlü.
F4 e skilleri dizdim ancak helper start deyince bot çalışmadı.Kendi etrafında dönüp duruyor .

yanlıs yazdım galiba lutfen yenisini koyunuz.....Sad popcorn bekliyoruz olcaktı :lol:

ben indirdim çalışıyor.... indirmek zor değil arkadaşlar hazır olana 126 yada175 eklemek yeterli.. biraz saksıyı çalıştırın... :?!!! :?!!! detective

hazır olana 126 yada 175 eklemek dedigin ne oluyor bide anlamadım da kahvekeyfi

buyuksun kardesim
extraokk
bu arada clienti bende kullanmıyorum bot yetiyo crack le popcorn tekrar tsk ederim.:lol: +rep vermek isterdim nasıl olr bilmiyorum..saol

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt