Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
deukalion kardesim sana bi sualim olcaktı bende simdi paralı bi bot var ve bunda butun skill ayarlarını yaptım , peki sonrasında paralı botun ID sını degistirip HaxCr4x le acsam skilleri basarmı ?? eger böle bişi olursa her skill actigimda paralı botta ayarı yapıp haxcr4x e gecerim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sqadi_n demiş ki:
ya ben Helperdan ayar yaptım canavarı tutmuyor. ben tutunca sadece F4 slot1deki büyüyü yapıyor. adam kılıç kalkan büyüsü koymuş ben Nukerim Sad nasıl yapıcam yardım edin lütfen
srobot hp mp pot ayarlarını kapat kardeş Idea

ranwax demiş ki:
deukalion kardesim sana bi sualim olcaktı bende simdi paralı bi bot var ve bunda butun skill ayarlarını yaptım , peki sonrasında paralı botun ID sını degistirip HaxCr4x le acsam skilleri basarmı ?? eger böle bişi olursa her skill actigimda paralı botta ayarı yapıp haxcr4x e gecerim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
şimdi şöle açıklıyım hemen conf klasöründeki karakterinin adının olduğu xxxx.cfg dosyasının içindekileri SRO.cfg ye aktar skillere vuruyor ama imblue basmıyo bende belki sende basar Cool

isrobot 1.70 prg.nı dosya ya atabilmem için nereden indireceğim...1.77 oldugundan mı hack ve parmak sırası ile yaptıgım halde calısmıyor?

arkadaşlar ılk sayfadakı clıent ve bot ile acmıyor srobot???? birisi acıklayıcı olabilirmi please...

ya home a bastıımda auto training bölümü açık diil. kullancaım skilleri de seçemiyorum yardımcı olabilirmisiniz???

evet ben oyuna irioırum
şimdi crak ı çalıştırıorum sonra parmağa tıklıorum wın socket error dio tmm diom star t a basıom girioda:
ama
nubot helper çalışmıo
nubot helper ı oyuna irince açıom star diom buffları basıo kalıo bakıo sağınasoluna nasıl srobot ta da skillerde gözükmüo yardım lğütfen??

deukalion demiş ki:
ranwax demiş ki:
şimdi şöle açıklıyım hemen conf klasöründeki karakterinin adının olduğu xxxx.cfg dosyasının içindekileri SRO.cfg ye aktar skillere vuruyor ama imblue basmıyo bende belki sende basar Cool

saol tesekkur ederim extrabeer extraokk

Yaaa arkadaşlar sayfa 1 deki dosyaları indirince hiç 1 şey olmuyor...parmak çalışmıyor...bi el atın şu parmaga Rolling Eyes

Tamm zaten hiç gözükmüycekmiş, Chinese charım var yeni açtım 4 skilim var nu botu açtım , ilk önce f4 ki skilleri vuruyor f3 ç geçiyor 0 a basıyor orda kalıyor?

cok saolun avrupali karaktere kuruyorum bu botu sabaha kadar idare ediyo bide pot alsa parali botun pabucunu dama atar extrabeer Wink

arkadasım paylaşımın için teşekkürler bn denedim çalışıyo(su an bottayım). extrabeer yalnız sürekli skill basıyo ona bi çözüm

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt