Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ttyahoo demiş ki:
Tamm zaten hiç gözükmüycekmiş, Chinese charım var yeni açtım 4 skilim var nu botu açtım , ilk önce f4 ki skilleri vuruyor f3 ç geçiyor 0 a basıyor orda kalıyor?
evet arkadaşlar bendede aynı sorun oluyor bunun bi yanıtı varmı acaba Question

abicim bütün dediğin programları indirdimde sana bi şey sorcam bu bot europan charları çalıştırıyomu çalıştırmıyosa bi daha saniye saniye oyunu açtıktan sonra ne yaptıklarını anlatırmısın

yaa avrupa carlarında calısanı yokmuu allah rızası ıcın .... en azından solıyın calısyoda bızmı yapmasını bılmıyozz bı evet yada hayırr bısey dıyın ...

karasehmuz demiş ki:
yaa avrupa carlarında calısanı yokmuu allah rızası ıcın .... en azından solıyın calısyoda bızmı yapmasını bılmıyozz bı evet yada hayırr bısey dıyın ...
evet avrupa çarlarda çalışıyo Idea

wark1nq demiş ki:
Konu bayağı bi eski,çalışıp çalışmadığından emin olun öyle yazın derim.

Kilit Pls
konu eski ama dosyalar devamlı güncelleniyo farkındaysan bence sana bi kilit Idea

fb12 demiş ki:
ttyahoo demiş ki:
Tamm zaten hiç gözükmüycekmiş, Chinese charım var yeni açtım 4 skilim var nu botu açtım , ilk önce f4 ki skilleri vuruyor f3 ç geçiyor 0 a basıyor orda kalıyor?
evet arkadaşlar bendede aynı sorun oluyor bunun bi yanıtı varmı acaba Question
srobottan HP ve MP ayarlarınızı kapatıp denermisiniz nubottanda hp mp ayarlarını silin ok Idea

kardes bu bot serı serı kasıyormu yanı beklemeden tavsan ıcın ayarlar felan varmı??

ShiZE demiş ki:
kardes bu bot serı serı kasıyormu yanı beklemeden tavsan ıcın ayarlar felan varmı??
seri dediğin srobot gibi kasıyo işte bazen duruyo tabi tavşan için ayar var toplama demezsen tavşan toplar herşeyi. Cool

deukalion bu forumda sen bu paylşımı yapmamışken t botuvs bütün botları denedim hiçbiri olmadı biri full dc werdi birini kuramadınm tam bottan ümidimi yitirince bi tekrar denim dedim bu topice girdim we ilk botumu bu topic sayesinde yaptım çok sağol deukalion senin sayende parmaklarımın we gözümün işkence çekmesinde kurtuldum sağol extraokk

Ne demek kardeşim keşke herkese yardımcı olabilsek senelerdir yabancılar bot kullanıyodu artık sıra bizde Cool extraokk

deukalion
Kardeş ben botu kurdum, çalışıyorda fakat el yakmayı ve skilleri vurduramıyorum nubota ayarlar senin resimdeki gibi dogru yaptım fakat genede el yakma ve skilleri vurduramıyorum.

Yardım Please...

F3 e buffları diz ve nubottan kaç taneyse aktif edip zamanlarını yaz F4 e attack skillerini diz ilk sıraya imblue yani el yakmayı koy kaç taneyse nubotan sayılarını ayarla normalde kaç skill champ ta kaç giantta kaç skill basıcak SROBOT ve nubotta HP MP köpek canı ayarlarını kapa bi de öle dene kardeş ok Idea

Kardeş yeni character açtım.Buff skill zaten yok, attak olarak ilk skill ve el yakma var.Dediğin gibi ilk olarak el yakmayı koyuyorum sonra attack olarak ilk skilli en dandik olan var zaten bi tek onu koyuyorum.NuBot çalstırıorm.Daha sonra kendi kendine 2. skilli 3 e koyuyo(F4' de ) sonra f3 gelio.Bir kere 0'a basıor sonra normal sro bottan atak yapınca sadece common attack vuruor.imblue ve normal attack skillerini kullanmıor.Nedir bunun çözümü Razz :lol:????

ya bunda 2 karakter nasıl acıcaz cok lazım arkadasımız ılk sayfada anlatmıs ama sıro_silent.ti deyıstırdıgımde parmakla oyuna gırmıyo acaba baska bı yolu varmı cok lazım yardımınız ıcın cok saolun

hala bı cevap yokmuu Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad 2 karakter acamıyom yardım edın arkadaslar lutfenn...... Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt