evet arkadaşlar bendede aynı sorun oluyor bunun bi yanıtı varmı acaba Questionttyahoo demiş ki:Tamm zaten hiç gözükmüycekmiş, Chinese charım var yeni açtım 4 skilim var nu botu açtım , ilk önce f4 ki skilleri vuruyor f3 ç geçiyor 0 a basıyor orda kalıyor?
evet avrupa çarlarda çalışıyo Ideakarasehmuz demiş ki:yaa avrupa carlarında calısanı yokmuu allah rızası ıcın .... en azından solıyın calısyoda bızmı yapmasını bılmıyozz bı evet yada hayırr bısey dıyın ...
dosyaları tekrar indir Ideashadowejder demiş ki:arşiv biçimi tanınmıyor yada hasarlı diyor.yardımcı olun kardeş[email protected] pm atın
saolun
kahvekeyfi detective
konu eski ama dosyalar devamlı güncelleniyo farkındaysan bence sana bi kilit Ideawark1nq demiş ki:Konu bayağı bi eski,çalışıp çalışmadığından emin olun öyle yazın derim.
Kilit Pls
olum 2. mesajında çalışmıyo demişsinde sorunu tam sölememişsin ona göre yardımcı olalım Exclamationturk48 demiş ki:calısmıyo olum biri yardım etsin
Sad
srobottan HP ve MP ayarlarınızı kapatıp denermisiniz nubottanda hp mp ayarlarını silin ok Ideafb12 demiş ki:evet arkadaşlar bendede aynı sorun oluyor bunun bi yanıtı varmı acaba Questionttyahoo demiş ki:Tamm zaten hiç gözükmüycekmiş, Chinese charım var yeni açtım 4 skilim var nu botu açtım , ilk önce f4 ki skilleri vuruyor f3 ç geçiyor 0 a basıyor orda kalıyor?
seri dediğin srobot gibi kasıyo işte bazen duruyo tabi tavşan için ayar var toplama demezsen tavşan toplar herşeyi. CoolShiZE demiş ki:kardes bu bot serı serı kasıyormu yanı beklemeden tavsan ıcın ayarlar felan varmı??