Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
ya abi ben bunları yaptım girdimdi sonra bot çalıs mayı durdurdu cvp yazarsan sevinirim böle hep çık girmi yapcaz

ozgur_428 demiş ki:
ya abi ben bunları yaptım girdimdi sonra bot çalıs mayı durdurdu cvp yazarsan sevinirim böle hep çık girmi yapcaz

ben nubot kullanmıyom avrupa carında sıkıl vurmuyo sadece haxcr4x bıde srobotu kullanıyom bolede sadece pasıfık atak vuruyo sıkıl sız yanıı cın carında hıc denemedım

ben sroyu kulanıomda sikilde vuruo açtoola birden duruo towda hıç bisi yapmı o onu sordum kar deş bende avrupayım actolla vuruo

ozgur_428 demiş ki:
ben sroyu kulanıomda sikilde vuruo açtoola birden duruo towda hıç bisi yapmı o onu sordum kar deş bende avrupayım actolla vuruo

yanı sende avrupa carında sıkıl vuruyomu ?? Shocked Shocked bende neden vurmuyoo farklı bı programmı kullanıyon ??

boşuna uraşmayın beleşle en güseli paralı olanı zaden 200 saetlik 13 lira degmezki çarı soydurmaya benim 76 çarım bu kaçak botlar yüzünden soyuldu 130 gitti çarı bırakmak zorunda kaldım
paralı alında görün avrupa çar falan sikiller filtreler mükembel kusursuz çalışıor ben bi açıom işe gidip geliom bot kusursuz devam ediyor two handet swordum 63 lvl oldum merküldeyim kaçakla oynasam 20 ancak olurduk heralde

DAGLI demiş ki:
boşuna uraşmayın beleşle en güseli paralı olanı zaden 200 saetlik 13 lira degmezki çarı soydurmaya benim 76 çarım bu kaçak botlar yüzünden soyuldu 130 gitti çarı bırakmak zorunda kaldım
paralı alında görün avrupa çar falan sikiller filtreler mükembel kusursuz çalışıor ben bi açıom işe gidip geliom bot kusursuz devam ediyor two handet swordum 63 lvl oldum merküldeyim kaçakla oynasam 20 ancak olurduk heralde

babacan nerden aldıgını solermısın bende alıcam artık ugrasamam bune yaa dıteye uye olduk oldugum gıbı kac mesaj yazdık ne bı cevap ne bısey beklıyom kardesım ınsallah sen cevap yazarsın

Arkadaşlar bu dosyalar 13 ytl veremeyen arklarımıza zaten,hem beleş olup hem kolay olan ve kusursuz çalışan bi bot varsa siz verin bizde kullanalım Exclamation Idea

karasehmuz demiş ki:
DAGLI demiş ki:

babacan nerden aldıgını solermısın bende alıcam artık ugrasamam bune yaa dıteye uye olduk oldugum gıbı kac mesaj yazdık ne bı cevap ne bısey beklıyom kardesım ınsallah sen cevap yazarsın
cevap alamıyosan öm at kardeş herzaman bu konulara bakamıyorum ok Cool

Server
Efes
Takımı
Besiktas
arkadaslar su anda bu bot calısıyoomu TBot beklıye bekllıye canım sıkıldı

bu hafta bottan memnun olan varmı ....lavuk lavuk duruyor... kimseye saldırmıyor.... Sad Sad Evil or Very Mad

arkadaşlar bot atak yapmıyo neden olabilir bi çok konu açılmış bunun için ama kimse cvp vermemiş bilen varsa cvp pls

hax craxda virüs çıktı laa %99 da kaldı sonra virüs var dedi bende mecburen bağlantıyı kopardım siz o kadar yazmışınız çalışıo die ama virüs var dio bende :lol:

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt