Question Question Question Question Question Question Question
ozgur_428 demiş ki:ya abi ben bunları yaptım girdimdi sonra bot çalıs mayı durdurdu cvp yazarsan sevinirim böle hep çık girmi yapcaz
ozgur_428 demiş ki:ben sroyu kulanıomda sikilde vuruo açtoola birden duruo towda hıç bisi yapmı o onu sordum kar deş bende avrupayım actolla vuruo
DAGLI demiş ki:boşuna uraşmayın beleşle en güseli paralı olanı zaden 200 saetlik 13 lira degmezki çarı soydurmaya benim 76 çarım bu kaçak botlar yüzünden soyuldu 130 gitti çarı bırakmak zorunda kaldım
paralı alında görün avrupa çar falan sikiller filtreler mükembel kusursuz çalışıor ben bi açıom işe gidip geliom bot kusursuz devam ediyor two handet swordum 63 lvl oldum merküldeyim kaçakla oynasam 20 ancak olurduk heralde
cevap alamıyosan öm at kardeş herzaman bu konulara bakamıyorum ok Coolkarasehmuz demiş ki:DAGLI demiş ki:boşuna uraşmayın beleşle en güseli paralı olanı zaden 200 saetlik 13 lira degmezki çarı soydurmaya benim 76 çarım bu kaçak botlar yüzünden soyuldu 130 gitti çarı bırakmak zorunda kaldım
paralı alında görün avrupa çar falan sikiller filtreler mükembel kusursuz çalışıor ben bi açıom işe gidip geliom bot kusursuz devam ediyor two handet swordum 63 lvl oldum merküldeyim kaçakla oynasam 20 ancak olurduk heralde
babacan nerden aldıgını solermısın bende alıcam artık ugrasamam bune yaa dıteye uye olduk oldugum gıbı kac mesaj yazdık ne bı cevap ne bısey beklıyom kardesım ınsallah sen cevap yazarsın
aynen çalışnmıo bi el atın yhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalpay29 demiş ki:bu hafta bottan memnun olan varmı ....lavuk lavuk duruyor... kimseye saldırmıyor.... Sad Sad Evil or Very Mad