Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
arkadaşlar botu vista da çalştırmak için ne yapıcaz bilen yok mu şu işe bi el atıverin.. artık çoğu kişi vista kullanmaya başladı yeni bilgisayarların hepsinde vista var oyun oynayamıyoruz kilitlendik kaldık.... modlar sözüm sizlere mod olmak sorumluluk gerektirir.. araştırın bulun test edin yardımcı olun biraz...öyle moderatör yazmakla bu iş bitmiyor.. siz bu sitenin yöneticilerisiniz..hadi gösterin kendinizi çözün şu işi...... TÜRK OĞLU TÜRKSÜN SENİ GÖREN ÜRKSÜN...... headbang2ft9

paffendorf demiş ki:
nubot ne işe yarıo
Nubot macro dediğimiz işi yapıyor yani çalıştırınca klavyedeki 12345 tuşlarına sırayla istediğimiz zaman aralıklarında basıyor Idea

unseen55 demiş ki:
Yha bu Haxcrax da virus war indirmio Sad Crying or Very sad
Virüsten ziyade keylog programı gibi görebilir sonuçta program tuşlara basmadan basılıyormuş gibi çalışmakta Idea

kral59 demiş ki:
arkadaşlar botu vista da çalştırmak için ne yapıcaz bilen yok mu şu işe bi el atıverin.. artık çoğu kişi vista kullanmaya başladı yeni bilgisayarların hepsinde vista var oyun oynayamıyoruz kilitlendik kaldık.... modlar sözüm sizlere mod olmak sorumluluk gerektirir.. araştırın bulun test edin yardımcı olun biraz...öyle moderatör yazmakla bu iş bitmiyor.. siz bu sitenin yöneticilerisiniz..hadi gösterin kendinizi çözün şu işi...... TÜRK OĞLU TÜRKSÜN SENİ GÖREN ÜRKSÜN...... headbang2ft9
valla çoğu kişi kullanmaktaysada botları yazanlar henüz vistaya yeni yeni destek vermekte bu yüzdende vistada botları kırmak biraz zaman alıyor.Ama maalesef sana ben yardımcı olamıyacağım çünkü uzun bi süre vistaya geçmeyi düşünmüyorum ama vistası olan arklar uğraşırlarsa başarıya ulaşabiliceklerini düşünüyorum Cool

bi denicem oolmassa yedim seni ama ilk indirdim dosyayi silkroadın icine atım onceen start yazmıyodu şimdi start geldi genede ellerine saglık:D

alex10 demiş ki:
start gameye bastımda oyun açılmıyor eskiden açılıodu ama artık açılmıo acil cvp plsss
en temizini yap oyunu baştan kur updateyi yap ve dosyaları at ok Idea

deukalion ben loop'u ayarladım auto training falan açık nubot ayarları da tam ama auto traininge basınca attack yapmıyor ben tıkladığımda canavara nubot çalışmaya başlıyor nasıl kendisinin attack yapmasını sağlayabilirim??

maalesef olmuyor Sad yanılmıyorsam her salı update geliyor gelince bakarız artık :)

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt