Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
TeKNoLoJi_CaNaVaRI demiş ki:
hax craxda virüs çıktı laa %99 da kaldı sonra virüs var dedi bende mecburen bağlantıyı kopardım siz o kadar yazmışınız çalışıo die ama virüs var dio bende :lol:
boncuk bulmuş gibi sevinme zaten virüs olarak görüyor daha ilk şey değil yani senden önce keşfedenler olmuştu :?!!! :?!!! extrabeer

."Win socket create error." bende bu hatayı vermio yha bakabilirmisiniz bi

EXp

rank8
Yha ben bu botu kullanıyordum zaten ama bazen atak yapıo gold toplamıyo bazen 1 monster kesip gold topluyo nasıl iştir anlamadım!

ya bi sorunum war oyuna burda acıklandığı sekilde giriyorum fakat oyunda looptan yerimi sectikten sora "auto train" e basınca hiç bişey olmuyor ölece duruyor hiçbirşey olmuyor saldırmıyor vs.vs fakat gelen traceleri reddediyor bi yardım edin plz Neutral Neutral Neutral Neutral

botu kurdum ama sadece sağa sola dönüyo atak yapmıyo nedenini bilen var mı??????????

mdcrash demiş ki:
bot bu haftada calışmıyor sanırım HaxCr4x te mi bir sorun var.
deneme sansım olmadı ama yine yıktın perdeyi eyledin viran...çok kötü 67 de çakılı kaldık yav.... Crying or Very sad Crying or Very sad

casanova demiş ki:
ya bi sorunum war oyuna burda acıklandığı sekilde giriyorum fakat oyunda looptan yerimi sectikten sora "auto train" e basınca hiç bişey olmuyor ölece duruyor hiçbirşey olmuyor saldırmıyor vs.vs fakat gelen traceleri reddediyor bi yardım edin plz Neutral Neutral Neutral Neutral
loop u ayarladığına emin ol Idea

buzlarprensi demiş ki:
arkadaşlar bu bot neden atack yapmıyo bi yöntemini bilen varya yardım pls...
loop u ayarla birde srobotta ve nubothelperde HP MP Wolf canı ayarlarını yapmayın arkadaşlar karıştığından bot atak yapmıyo Idea

alpay29 demiş ki:
mdcrash demiş ki:
bot bu haftada calışmıyor sanırım HaxCr4x te mi bir sorun var.
deneme sansım olmadı ama yine yıktın perdeyi eyledin viran...çok kötü 67 de çakılı kaldık yav.... Crying or Very sad Crying or Very sad
bu hafta clientler biraz sorunlu kardeşler bir iki yeni önlem almışlar sanırım bazen takılabiliyor.Sorun yaşayan arklar Tbot un clientini denesinler.

http://www.extraloob.com/forums/viewtopic.php?f=82&t=20662

murat131 demiş ki:
."Win socket create error." bende bu hatayı vermio yha bakabilirmisiniz bi
önce srobot.exe yi çalıştırırsan hata vermez.Önce Haxcr4 ü çalıştır sonra srobot.exe yi Idea

Durum
Daha fazla cevap için açık değil.
Yukarı Alt