bakın işte çözmüş ark. Cool arkadaşım devamlı 1 e basmasını nubot helper sağlıyo bari bilmiyosanız yorum yapmayın.Beleş botlardaşu an sorun var tbot ve haxcr4 tam randımanlı çalışmıyo beklemedeyiz ExclamationDeli_Coban demiş ki:ben denediydim keyloger var program kendi kendine 1 e basmaya basladı...
keyloger misali extraokkdeukalion demiş ki:daha önce haxcr4 ü denedinizmi bilmiyorum ama bu skilleri macroyla basıyo
virüs konusunda açıklama hep aynı paralı bottada parasız bottada trojan tarzı şeyler oluyo bunu engelleyemiyoruz.
nu bot buffları zamana göre basıyo ama klavyeyi kullanamıyosunuz çünkü 1 2 3 4 gibi tuşlara basıyo
keyloger klavyeden girilen tuşları karşıda başka makinaya gönderir,bu ise klavyeden tuşlara basıyo gibi yapıyo,farklı şeyler yani.ama bot şu anda çalışmıyomuş. NeutralDeli_Coban demiş ki:keyloger misali extraokkdeukalion demiş ki:daha önce haxcr4 ü denedinizmi bilmiyorum ama bu skilleri macroyla basıyo
virüs konusunda açıklama hep aynı paralı bottada parasız bottada trojan tarzı şeyler oluyo bunu engelleyemiyoruz.
nu bot buffları zamana göre basıyo ama klavyeyi kullanamıyosunuz çünkü 1 2 3 4 gibi tuşlara basıyo
tolga_yigit demiş ki:bnce bu tehlikeli bişeye benziyo bn bi keresinde kullandım içine hep trojen atmışlar bnce hiç BOT KULLANMAYIN