Özel mesaj attım. Kusura bakmayınız tekrardan internetim dolayısıyla geç cevap attım affola. İyi forumlar.snnksklc demiş ki:admin ben daha 1 kaç saat öncesine kadar + basabiliyordum şu anda luckyi görmüyor neden olabilr? acil yardımcı olrmsnz
Rica ederim ne demek hacım.HugoReyes demiş ki:Eline sağlık
Onu henüz bende bilmiyorum,ne yaptıysam basmadı.cekim1 demiş ki:Immo Astral basılması için ne yapmamız gerek ?
Florensia demiş ki:Bu mesaj snnksklc rumuzlu uyeden alinti yapildi
Özel mesaj attım. Kusura bakmayınız tekrardan internetim dolayısıyla geç cevap attım affola. İyi forumlar.snnksklc demiş ki:admin ben daha 1 kaç saat öncesine kadar + basabiliyordum şu anda luckyi görmüyor neden olabilr? acil yardımcı olrmsnz
Pekala 1saat içinde herşeyi tekrardan kendim halledip sizlere sunacağım tekrardan upload edeceğim. Sorunlara çözümlere yazdım eğer çözümü denediğinize düzelmıyorsa benımde yapabileceğim birşey yok ama az sonra tekrardan kuracagım programı ve kendım oyuna gırıp deneyecegım halledeceğim en fazla 1saat içinde sorunsuz şekilde elinizde arkadaşlar. Şüpheniz olmasın.zynl45 demiş ki:Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:Bu mesaj snnksklc rumuzlu uyeden alinti yapildi
aynı sorun bendede var lucky powder ve weapon elixiri görmüyor kodlar dogru olmasına ragmen
Rica ederim , ne demek görevimiz.outofcontrol58 demiş ki:Emeğine sağlık.Teşekkürler.