ip port. ayarlarına bi göz atın tekrardan uyarlayın. Eğer olmazsa edx loaderı gösterdiğim şekilde ayarlayın ve client i başlatın açılır.thismylifee demiş ki:client geliyor fakat acılmıyor id pw girme yeri acılmıyor neden olabılır?
Hayır bir arıza yol acmaz efendim serverınıza koyabilirsiniz rahatlıkla. Şüpheniz olmasın.cartalizm demiş ki:acaba bu tur programlar server a arıza teskıl edermı cok merak etmekteyim
Rica ederim hacım.cartalizm demiş ki:teşekkür edıyorum
İlginç itemİDfinder programını görüyor ph connector ama hg fuser baglanıyor mu eğer baglanmıyorsa edx loaderde bi hata var yerlerinde? oyuna girdiğini gösteriyor mu ph connector den bakınca login falan yazıyor mu ?ferda7581 demiş ki:slm öncelikle herşeyi hafiyen yaptım yanlız ışınlanınca elixirleri görmüyor kodlarda sıkıntı yok elixir ve luckpowder kodlarını ItemIDFinder konturol ettim doğru ama genede HG fuser acıp ayarları yaptıktan sonra returna basınca elixir ve luckpowder (0) olarak gözüküyor yardımlarınızı bekliyorum.
teşekkürler şimdiden
İşte buFlorensia demiş ki:#Programın güncel sürümünü yüklüyorum. İyi forumlar.
Edit : #Programın güncel sürümü yüklenmiştir. Artık astral ve immortal basıyor. İyi forumlar.