Harbi ya 0 oynamam 0 biter 1 & 2 oynarım 0 biter yok ya oynamıyorum benAvenger demiş ki:Abi ne oynasan tersi cıkıyor
/Güncel ^^hmzsnmz demiş ki:2009 - 2010 Sezonu Super Lig Yarışması
^^ hmzsnmz Tahmin Alanı ^^
^^ TSL 1. Hafta ^^
Büyükşehir Bld.Spor - Beşiktaş : 2
Gaziantepspor - Galatasaray : 2
Denizlispor - Fenerbahçe : 2
TSL 2. Hafta Maçları
Galatasaray - Denizlispor : 1
Fenerbahçe - Sivasspor : 1
Beşiktaş - Antalyaspor : 1
Uygundurhmzsnmz demiş ki:2009 - 2010 Sezonu Super Lig Yarışması
TSL 2. Hafta Maçları
Galatasaray - Denizlispor : 1
Fenerbahçe - Sivasspor : 1
Beşiktaş - Antalyaspor : 1
Elim gitmedi harbi yazarken abi ^^ Lakin ne yaparsınPrada demiş ki:Hamza 3 büyükleri tek atmak sana yakışmıyor
/Güncel & Uygundur.hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 3. Hafta ^^
Gençlerbirliği - Beşiktaş : 2
Galatasaraya - Kayserispor : 1
Diyarbakırspor - Fenerbahçe : 2
/Güncel & Uygundur ^^Bonus Maç
Santos - Internacional
Maç sonucu : 1
Maç skoru : 2-1 ve Üst
Üst olmaya yakın gibi duruyor ^^ Internacional deplasmanda 4g 1b 5m Santos evinde 4g 3b 2m idi sanırsam. Ve bu takımların maçlarında ortalama 3 - 3,5 gol oluyor xD Bu gece neler olur bilinmez kısmet artıkunforgotten demiş ki:çok çekişmeli geçeceğe benziyor ya 2-1 ya da 2-2 bitecek. sürprizlere açık olalım.
onlar ortalama işte her maç öyle olmuyor ki.. istatistiklere yola çıkan birisi değilim.hmzsnmz demiş ki:Üst olmaya yakın gibi duruyor ^^ Internacional deplasmanda 4g 1b 5m Santos evinde 4g 3b 2m idi sanırsam. Ve bu takımların maçlarında ortalama 3 - 3,5 gol oluyor xD Bu gece neler olur bilinmez kısmet artıkunforgotten demiş ki:çok çekişmeli geçeceğe benziyor ya 2-1 ya da 2-2 bitecek. sürprizlere açık olalım.
Oynadıktan sonra baktım zaten çok abes bir durum varmı diye ^^unforgotten demiş ki:onlar ortalama işte her maç öyle olmuyor ki.. istatistiklere yola çıkan birisi değilim.hmzsnmz demiş ki:Üst olmaya yakın gibi duruyor ^^ Internacional deplasmanda 4g 1b 5m Santos evinde 4g 3b 2m idi sanırsam. Ve bu takımların maçlarında ortalama 3 - 3,5 gol oluyor xD Bu gece neler olur bilinmez kısmet artıkunforgotten demiş ki:çok çekişmeli geçeceğe benziyor ya 2-1 ya da 2-2 bitecek. sürprizlere açık olalım.
Evet ya orada gün günü tutmuyor ^^ içinden ne geliyorsa basacaksınunforgotten demiş ki:farkettiysen güney amerika'da falan maçlar hiç birbirini tutmuyor. atıyorum x takımı bi' hafta ligin sonuncusundan 4 yiyerek mağlup oluyor, diğer hafta zirveyi zorlayana 4 atarak maçı kazanıyor. kastım istatistiklerin verimli olmayacağı.
Uygundur.hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 4. Hafta ^^
Beşiktaş - Gaziantepspor : 1
Fenerbahçe - Manisaspor : 1
Ankaraspor - Galatasaray : 2
Güncel & Uygundurhmzsnmz demiş ki:Türkiye - Estonya
Bosna Hersek - Türkiye
*Milli Takım bu iki maçta 6 puan alır : 5 Puan
Uygun & Güncelhmzsnmz demiş ki:2009 - 2010 Sezonu Super Lig Yarışması
^^ TSL 5. Hafta ^^
Galatasaray - Beşiktaş : İY/MS 0/2 Maç skoru : 1-2
Bursaspor - Fenerbahçe : 0
Geçmiş olsun hacım. ^^ Bir oyun işte, büyütmeye deymez..hmzsnmz demiş ki:Bu takım beni verem edecek yoksa içi rahat etmez
/Güncel & Uygundurhmzsnmz demiş ki:^^ TSL 6. Hafta ^^
Beşiktaş - Kayserispor : 1
Fenerbahçe - İstanbul Büyükşehir Belediyespor : 1
Kasımpaşa - Galatasaray : 2