hmzsnmz demiş ki:Saçmalığa bak yaa ^^ Milleti uyardık tahmin yapın diye kendim yapmadım
hacım gene unuttum ya nolacak benim bu dalgınlığım lider olacaktım dahahmzsnmz demiş ki:Saçmalığa bak yaa ^^ Milleti uyardık tahmin yapın diye kendim yapmadım
Uygundurhmzsnmz demiş ki:^^ TSL 7. Hafta ^^
Galatasaray - Eskişehirspor : 1
Antalyaspor - Fenerbahçe : 2
Uygundurhmzsnmz demiş ki:^^ TSL 8. Hafta ^^
Beşiktaş - Denizlispor :1
Ankaragücü - Galatasaray :2
Fenerbahçe - Gençlerbirliği :1
Güncel & Uygundurhmzsnmz demiş ki:^^ TSL 9. Hafta ^^
Beşiktaş - Kasımpaşa : 1
Gaziantepspor - Fenerbahçe : 0
Galatasaray - Trabzonspor : 1
Bundan sonra kamil gibi oynasam birşey kazanamam maksat ekşın olsunMetamorph demiş ki:Beşiktaş - Kasımpaşa :1 biter ama Gaziantepspor - Fenerbahçe : 0 bitmezzzzz
kamil 4everhmzsnmz demiş ki:Bundan sonra kamil gibi oynasam birşey kazanamam maksat ekşın olsunMetamorph demiş ki:Beşiktaş - Kasımpaşa :1 biter ama Gaziantepspor - Fenerbahçe : 0 bitmezzzzz
hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 10. Hafta ^^
Eskişehirspor - Beşiktaş : 0
Duble duble bonuslar ^^
Barcelona - Real Madrid Sonuç : 0 // Skor 2-2 // Üst
Fenerbahçe - Galatasaray Sonuç : 2 // Skor 1-2 // Üst
hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 10. Hafta ^^
Eskişehirspor - Beşiktaş : 0
Duble duble bonuslar ^^
Barcelona - Real Madrid Sonuç : 0 // Skor 2-2 // Üst
Fenerbahçe - Galatasaray Sonuç : 2 // Skor 1-2 // Üst
hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 11. Hafta ^^
Beşiktaş - Ankaragücü: 1
Galatasaray - Sivasspor : 1
Kayserispor - Fenerbahçe : 0
Fre3sTyLe demiş ki:Hacım bu Fener maçı tahmininin Kayserili olmanla bi alakası var mı
hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 11. Hafta ^^
Bizimkiler son haftalarda formdalar iyi top oynuyorlar TS maçında da 4-5 tane atacak durumdayken bir anda döndü maç. Pek rahat bir maç olmayacak sizin için ^^extraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 11. Hafta ^^
noob yaa memleketine geliyoruz diye milliyetçilik yapmış neydi o stadınızın adı sizi oraya gömeriz üzerinizede de mantı açarız ihihihi çok tiksanççç espri yaptım ben kaçanzi koşarak kaçan extra arkaya doğruuu bağırarak olay yerinden uzaklaşıyor, noobbbbbbbbbbbbbbbbbbb
Nasip kısmet artık ^^ Bekleyip göreceğizextraloob demiş ki:guiza - semih - santos 3 haftadır dinleniyorlar kuzum sizin maçta direk başlarlarsa tahminime göre 4-0 biter maç
Ahahahhahahah tam 4 kere okudum hepsinde yarıldım.Yanımdaki çalışanlar tiptip bakıyor.extraloob demiş ki:hmzsnmz demiş ki:hmzsnmz demiş ki:^^ TSL 11. Hafta ^^
noob yaa memleketine geliyoruz diye milliyetçilik yapmış neydi o stadınızın adı sizi oraya gömeriz üzerinizede de mantı açarız ihihihi çok tiksanççç espri yaptım ben kaçanzi koşarak kaçan extra arkaya doğruuu bağırarak olay yerinden uzaklaşıyor, noobbbbbbbbbbbbbbbbbbb