anlatımlarınız için teşekkur ederım ancak sorunlarım var.
ben eskıden oldugu gıbı bır charı clientless diger charıda run client diyerek acmak ıstıyorum
clientless su anda calısıyor sorun olmadan, hackshield ile acılan cliente kullanıcı adımı sıfremı yazdıgımda hıc bırsey yapmadan beklıyor hackshieldın acmıs oldugu clientı ben nasıl kullanabılırım birisi yardımcı olabılırmı?

tafoslm demiş ki:
anlatımlarınız için teşekkur ederım ancak sorunlarım var.
ben eskıden oldugu gıbı bır charı clientless diger charıda run client diyerek acmak ıstıyorum
clientless su anda calısıyor sorun olmadan, hackshield ile acılan cliente kullanıcı adımı sıfremı yazdıgımda hıc bırsey yapmadan beklıyor hackshieldın acmıs oldugu clientı ben nasıl kullanabılırım birisi yardımcı olabılırmı?

aga zaten onu kullanamıyosun bakarsan zaten servar lar gözükmez orda o oto gizliyor gizlemiyorsa HS serverde HİDE/SHOW SRO var ona tıkla gizle öyle dursun sonra diğer adımları izle

pink3454 demiş ki:
ben ibotla sro açıyorum normal standart sroyu açmıyor update felan diyor

mediapacher la patch yaptıysan default patch yap sonra normal oyuna girer aga

normalde ilk açtığın bot için por no 16000 2. için 16005 oluyor sen bi tane açıyosan 16000 kalsın (şu an için ben 2. botu açamadım 2. de DC veriyo 1 tane de sorun yok ama )

16000 yaptıktan sonra hackshield de Lunch SRO diyorum biraz duruyor saçma bir hata veriyor. ama hiç ellemessem port sayısına açılır gibi olup onaylanıyor.

melez demiş ki:
16000 yaptıktan sonra hackshield de Lunch SRO diyorum biraz duruyor saçma bir hata veriyor. ama hiç ellemessem port sayısına açılır gibi olup onaylanıyor.

aga madiapatcher daki port u elleme o dursun ben edx loaderdeki portu diyon sandım

ya beyler bvaşaramadım hs severda launc diyorum hack shield calısıyor lakin yazı gelmiyor ?
öylece duruyor

oyuna giriyor tek carda olsa yeniden dc veriyor 5 dk. sonra hersey normal gözüküyorr önce hs server ile launch sro diyoruz ekran geliyor oyuna girmiyorum daha sonra ibot ile başka bir tane acıp giriyorum daha sonra hs serverin actığı ekranı silkroad giriş ekranını kapatıyorum ve arkasından 5 dk. sonra dc veriyor bu ekranı kapatmayacakmıyız ne yapmamamız lazım

mani demiş ki:
melez demiş ki:

aga madiapatcher daki port u elleme o dursun ben edx loaderdeki portu diyon sandım
mediapatcher daki port a ellemiyorum bu kısım anlaşıldı. peki edx loaderdaki portun mediapatcherdakiyle aynı olması gerekmiyor mu ?

arkadaşlar ben bundan önceki sürümünü kullanıyorum normal client açıp bota bırakabiliyorum sadece clientless açamıyorum yeni botu deniyim dedim onda anlatılanları aynen yapıyorum clientless olarak 2 çar açıyorum kasıyo ama 5 dk sonra dc oluyo. tek çar açtığımdada dc oluyorum. bu düzelene kadar ben yine eski bota devam :wink1:

Ben çok güzel 1 şekilde kullanıyorum 2 charla botu dediğiniz işlemleri yaptım fakat pc Hs Client açık oldugundan kasıyor buna 1 çözüm varmı?

@mertbaba_00 ın dediği gibi hs server kasıyo o açıkken bi anlamı yokki clientless açmanın eski botla normal açıp gizleriz clienti olurdu başka işler yaparken kasmasın diye clientless açıyodum ben :(

mertbaba_00 demiş ki:
Ben çok güzel 1 şekilde kullanıyorum 2 charla botu dediğiniz işlemleri yaptım fakat pc Hs Client açık oldugundan kasıyor buna 1 çözüm varmı?

arkadaşlar aslında kasmıyo HS server i açtıktan sonra oto giziliyo ya bazen düzgün gizleyemiyo siz gizledikten sonra HİDE/SHOW SRO butonuna basın HS server in açtığı sroyu görün ve ekrana tıklatın ID , PASWORRD ekranı geldikten sonra tekrar masaüstüne gelip (windows + D )
HS server den HİDE/SHOW SRO butonuna tekrar basıp gizleyin bakın göreceksiniz kasmaz görev yönetisini açın cpu çok düşük gözükecektir

mani cok tşk ederım kardesım herseyı denemıstım ama auto gızledıgınde kasması aklma gelmedı tşkler paylasımın ıcın

Yukarı Alt