adaletbuysa demiş ki:
mani cok tşk ederım kardesım herseyı denemıstım ama auto gızledıgınde kasması aklma gelmedı tşkler paylasımın ıcın

ne demek elimizden geleni yaptıysak ne mutlu

( ekrana tıklayıp ID , PASWORD ekranını görmeniz lazım sonra gizleyin yoksa id psword u görmeden gizlerseniz yine kasar )

Hackshiled le girince ıd pw yazıyorum enter diyorum altta yazı çkıyor öyle kalıyor
edxloader le girincede oyunda az duruyorum oyun pat kapanıyor ibot da ise disconeect from server yazıyor yardımmm

cavit005 demiş ki:
Caffeine demiş ki:
cavit005 demiş ki:
ya ben giridm sonunda bu anlatımlarınızla çok soalunda 3 char açıyom 5 -10dk sona dc veriyor napmalıyım
İnternet hızın veya bilgisayarının hızı bunu etkiliyor olabilir.

dediğin doğru oalbilri aynısnı 2 charla denedm 20dkdır dc yok 2 sindede birazdan yine 3 char denicem bakalım inş. olr =)
Hiçbir şekilde bilgisayar ya da internet hızıyla alakası yok, bu son update den önce 7 çar açtığımda dc sorunu olmuyordu, update ile birlikte internet ya da bilgisayar hızım mı düştü :)

beyler hackshieldi hiç karıstırmayı patch falanda yapmayın bır tane ibot calıstırın sonra bıde edxloader calıstırın ibotta yazan port numarasını loaderda REDIRECT GETAWAY SERVER'ın yanındakı ıkıncı bosluga yazın (eger ilk actıgınız ibotsa 16000 olarak gelır hıc ellemeyın) sonra lunch deyın client acılsın sonra kullanıcı adınızı sıfrenızı yazın efendı gıbı gırın(dc yedıkten sonra otomatık olarak gırmıyor malesef) ıkıncı charı acmak ıcın bıtane daha ibot calıstırın port numarası 16005 olarak gelır edx loaderda 16000 yazan yerı 16005 olarak degıstırın lunch deyın ıkıcı client gelsın. eger basında durmayacaksanız sadece ibot calıstırın clientless olarak gırın otomatık gırsın dıye ısaretlersenız kendısı gırıyo fakat botta serverı yazdıgınız yerın uzerındeki auto start bot secenegını ısaretlemezsenız oyuna gırıp mal mal beklıyo onuda ısaretleyın kassın.
NOT: eger cok sık dc yıyorsanız bot acıkken oyunda olan charın ayar dosyasını bot klasorunden sılın sonra charın acık oldugu botta save settings deyın yenıden olustursun daha az dc yıyıor :)) (eger botta charınız acık degılse ayar dosyasınıda sılersenız kaydedecek hazırda ayar olmadıgından tum ayarlarınız gıder yenıden ayar yapmak zorunda kalırsınız, ayar siz olursunuz)

Beyler biri bana şunu iyi bi anlatabilir mi kafayı yiycem ne yaptıysam dc veriyo oyundan soğudum.

lovecambaz demiş ki:
ıd pw yazıyorum altta yazı cıkıor öyle kalıyo yardımm

arkadaşlar biraz dikkatli okuyun Hs server in açtığı srodan oyuna giremezsizniz zaten server listesine tıkladığınızda serverler gözükmez
ID PAsWORD ekranını görmenizi istememin sebebi bilgisayarınızın kasmamamsını sağlamak görükten sonra masaüstüne gelip HS serverdeki HİDE/SHOW SRO butonuna basıp onu zaten gizliyosunuz bu botun çalışması için gerekli sonra diğer adımları izleyin iyi okuyun sayfaları başlıkları

melez demiş ki:
HS Server ile açtığımızda gizlenen clienti kapatıyormuyuz ?

hayır kapatırsan DC yersin botun çalışması için gerekli o client dediğim gibi clientte ID PASWORD ekranını görün daha sonra gizleyin yoksa pc kasar

bende de dc yiyor biraz daha bekleyecez çok saçmalamış ya bu sefer ibot çok teferruat var bu ne agbot gibi oldu

1...Sİlkroadı tamamen sılın eger elınızde yenı global legend varsa!!!

2.olarak sronun 2 yamasını bulun ve guncelleyın...

3. sro sorunsuz bır sekılde kurulduktan sonra ibotunuzu edxloaderınızı bır klasore cıakrtın..=eskı ıbotun kuruldugu yer olmamalı!!!

4. hs server arşivini sronun ıcıne atın ve oraya cıakrtın...

5. media patcher acın ve ordan custom ve patch dıyerek bu ıslemı yapın..

6. hs server acmadan once gıdın ve yenı ındırdıgınız ıbot surumunun ıbot necessities adlı klasorune gırın.bu klasorde regOCXFiLeS_WinxP yı acın win 7 kullanıyorsanızda orada var

burdakı herseyı onaylayın...

7.reg0c ısıde bıttıkten sonra gıdın hs serverınıza ve acın

8. launch dedıkten sonra bekleyın sro acılıp anında kapancak....artık hs serverla ısımız bıttı...hackshıeld denetımı bu cliente olcak...

9.ibot exenizi acın sonra edxloaderınızı acın..edxloaderda patch seed kutucugunun ısaretlı oldugundan emın olun..redigert gatevay server buraya gelın ve kutucugu ısaretleyın

10 launch dıyın ve charınıza logın olun.....

11 hs servera gelın tekrar total reci....#3 yazdıktan sonra ıkıncı charınızı acmak ıcın ıbot exe yı tekrar calıstırın....akabınde edxloaderı ...

12 loaderla oyuna gırmeden once ılk charınızı gızleyın hıde cilient ile....

bunu yapmamızıns ebebı ıse ılk hs serverla acılan cılıent 500 mb cıvarı oalrak calısır 2. actıgınızı gizlemessenız bı okadarda o calısır..3. charı actıgınızda eger cilientler arasında saklayıp gecmessenız ınternet hızınızla ve ramınızle alakalı dc yıyceksınızdır...

tum bunları yaptıktan sonra sorunsuz bır ibotun keyfını cıkartın xD

tüm yardımcı olan arkadaslara teşekkür ederim suan sorunsuz bi şekilde kasıyorum :thumbsup: :wink1: hic bi problem yok son bi sorum daha olcak bu actıımız yani çarımızın kasıldığı clienti gizleyemiyorum bunu yapabiliyormyz :wink1:

tatar_turker34 demiş ki:
ya beyler bvaşaramadım hs severda launc diyorum hack shield calısıyor lakin yazı gelmiyor ?
öylece duruyor
bende de aynı başka yazı gelmiyor edxle de açınca dc veriyor

Arkadaşlar video çekmek istiyorum yardım edebilmek için lakin pc baya eski ve ağır ama deneyeceğim yarın inşallah.

Bende aynısını yapıyorum herşey doğru yolunda gidiyor fakat 2 dakika sonra pat! kapanıyor dc falan vermeden summer4: summer4: summer4:

yanlıs anlamada da benı neden bılmeyenler ıcın dataylı anlatmıyotsunuz medıa pack ne ben bılmyıorum sımdı ısım medıa pack ı mı arıyayım ayıp ama
zaten acamıyoerum bot ben 1 tane acamıyorum sen kalkmıs yanını acamıyorum dıyorsun kımse yardım edemezı banaburda

Yukarı Alt